Teden mode v New Yorku: Flying Solo v mestu luči predstavil trende modnih dodatkov za prihodnjo sezono

Flying Solo z navdušenjem predstavlja svojo težko pričakovano septembrsko revijo v okviru sezone 2023 newyorškega tedna mode, na kateri se je predstavilo več kot 100 oblikovalcev.

Teden mode v New Yorku: Flying Solo v mestu luči predstavil trende modnih dodatkov za prihodnjo sezono - Foto: promocijsko gradivo

Flying Solo z navdušenjem predstavlja svojo težko pričakovano februarsko revijo v okviru sezone 2023 newyorškega tedna mode. Letošnji dogodek je bil največji tovrstni dogodek, na katerem je sodelovalo več kot 100 oblikovalcev z vsega sveta. Revija je potekala v osupljivih studiih Canoe Studios, v ozadju pa bo dih jemajoča panorama Manhattna.

Newyorški teden mode 2023 vsakič znova obljublja predstavitev najnovejšega in najboljšega modnega oblikovanja, s septembrsko revijo Flying Solo na čelu. Oblikovalci z vsega sveta so skupaj predstavili svoje najnovejše kolekcije, zato je to resnično mednarodni dogodek.

Flying Solo kot največja maloprodajna in novinarska platforma za neodvisne oblikovalce v ZDA se še naprej razvija in združuje več kot 300 oblikovalcev z vsega sveta v okviru enega inovativnega maloprodajnega modela. Uspeh tega modela je privedel do odprtja novega butika Flying Solo v središču newyorške soseske SoHo, kmalu pa se bomo udeležili tudi odprtja njihove trgovine v Parizu.

24/7 Anonym

V živahnem umetniškem okolju Toronta se je leta 2022 pojavila eksperimentalna blagovna znamka 24/7 ANONYM, ki na novo določa meje oblikovanja nakita. Ta avantgardna draguljarska hiša stoji na stičišču bizarnega in futurističnega ter oblikuje izjemne kreacije, ki izzivajo konvencionalne zaznave in prebujajo čute.

24/7 Anonym jewelry, LFJ

Alf The Label

Predstavljamo vam Sophie, žensko z mnogimi vlogami - ženo, mater dveh otrok in vizionarsko ustanoviteljico podjetja Alf the Label. Sophiejino potovanje se je začelo z globoko zakoreninjeno ljubeznijo do brezkompromisnega sloga in iskanjem torbe, ki bi utelešala njeno identiteto sodobne ženske in praktičnost, ki jo zahteva materinstvo.

Alf The Label, Ārohi

Bohaze Jewelry

Spoznajte Théo Garcia, 29-letno francosko oblikovalko nakita. Théina najnovejša kolekcija, predstavljena na NYFW Flying Solo, črpa navdih iz koncepta lepote v drznosti in kontrastu. V družbi, ki posameznike pogosto homogenizira, je prepričana, da je sprejemanje drznosti in praznovanje kontrastov dejanje poguma in lepote.

Bohaze Jewelry, Rey Jaiteh

Cache Sunglasses

Spoznajte Singuilo, umetnico na glasbenem potovanju od pariških ulic do svetovnih odrov. Je strasten do glasbe in umetnosti ter verjame, da moda presega samo oblačila; je izjava in podaljšek osebnosti. Zlasti sončna očala mu nedvomno dodajo šarmantnost.

Cache Sunglasses, OJZ Seychelles

Darovia Paris

V osrčju Francije, kjer je rokodelstvo cenjeno kot oblika umetnosti, je Darovia Paris svetilnik odličnosti v svetu vrhunskih usnjenih izdelkov. Ta cenjena blagovna znamka ni le dokaz mojstrstva obrtne izdelave, temveč tudi dokaz vrednot odgovorne potrošnje.

Darovia Paris, Lea Detchema

Deseri

Deseri Kelley, vizionarka znamke DESERI, luksuzne blagovne znamke torbic s sedežem v Dallasu v Teksasu. S podjetjem DESERI želi ljubiteljem luksuza omogočiti, da v celoti sprejmejo svojo individualnost. Osebno izbira vrhunsko špansko in italijansko usnje ter tesno sodeluje z evropskimi obrtniki, zato zagotavlja, da vsaka torbica odraža brezkompromisno pozornost do podrobnosti.

Deseri torba

Esquivias Boots

Esquivias Boots, ki sta ga ustanovila Daniela Esquivias in Jonathan Picciao, je uresničilo sanje ljubiteljev čevljev po vsem svetu. Njuna blagovna znamka priča o trajnih lastnostih ročno izdelanega blaga, ki je zasnovano tako, da prenese preizkušnjo časa.

Esquivias Boots, Volta Atelier Bags

Felipa Bags Philippines

Pri Felipa Bags gre za združevanje tradicionalne izdelave s sodobnim pridihom, hkrati pa podpirajo lokalne skupnosti in šole. Te torbe niso izdelane v tovarni, temveč so rezultat dela izurjenih filipinskih obrtnikov, ki uporabljajo naravne materiale in tradicionalne tehnike.

Felipa Bags Philippines, Taarach, Opal nakit

Garut Kulit

V letu 2012 se je pot GARUTKULIT® začela kot podvig manjšega obsega, sprejemanje individualnih naročil za jakne v okviru delovnega mesta ustanovitelja. Kar ločuje GARUTKULIT® od drugih, je njihova neomajna zavezanost izdelavi, kakovosti in slogu. Vsako oblačilo je dokaz predanosti blagovne znamke zagotavljanju odličnosti. GARUTKULIT® je brezhibno združil tradicionalno izdelavo s sodobnim dizajnom, rezultat česar so modni kosi, ki pritegnejo svetovno občinstvo.

Garut Kulit torbica, Alynwonderland

Gidi Sole

Nwachukwu William Agbakoba, znan tudi kot "Bill", je edinstven podjetnik, ki podnevi usklajuje delo v podjetju, ponoči pa se ukvarja z oblikovanjem čevljev. Je ustanovitelj blagovne znamke Gidi Sole, ki si prizadeva za revolucijo na trgu obutve, saj ponuja prilagojene, visokokakovostne čevlje.

Gidi Sole čevlji

ITO Cases

ITO se zavzema za zagotavljanje mestnih potnikov s torbami, kovčki in potovalnimi dodatki, ki izboljšajo njihov stil, hkrati pa zagotavljajo udobje in neverjetno kvaliteto.

ITO Cases, Sweet Rosie nakit

Iza By Silvia D'Avila Jewelry

Silvia D'Avila, nadarjena oblikovalka iz Brazilije, svoj ustvarjalni navdih črpa iz tapiserije izkušenj, vključno s svojimi potovanji, obiski muzejev, lagodnimi sprehodi po mestnih pokrajinah in neštetimi materiali, ki jih srečuje na svoji poti.

Iza By Silvia D'Avila Jewelry

Jacx Carter Designs Jewelry

Leta 2021 je vizionarka TieSha Carter uresničila svoje sanje z ustanovitvijo podjetja Jacx Carter Designs. To podjetje s sedežem v Baltimoru/Washingtonu, ki je v lasti temnopoltih žensk, je več kot le blagovna znamka nakita; je platforma za samoizražanje in opolnomočenje.

Jacx Carter Designs Jewelry

Jewellery Bar

Jewellery Bar je prestižni ponudnik ročno izdelanega nakita, v katerem bogati modeli zaživijo z izvrstno kombinacijo naravnih biserov, dragih kamnov in skrbno nanesene zlate ali rodijeve prevleke.

Jewellery Bar, Gaby Prego

Jill Herlands

Jill Herlands, samouka umetnica nakita, ki stoji za istoimensko blagovno znamko "Jill Herlands", ima edinstven ustvarjalni duh, ki ne pozna meja. Jillin pristop k oblikovanju nakita, ki ga ne omejujejo običajna pravila in tradicije, je izjemno potovanje, na katerem spretno uporablja ročno izdelavo, s katero plemenite kovine spreminja v abstraktne oblike nosljive umetnosti.

Jill Herlands nakit, Turtlehorn

Khelman Studio

V živahnem središču San Francisca se nahaja oblikovalski studio Khelman, ki ustvarja pristne usnjene torbice za ženske in tiste, ki cenijo eleganco unisex. Njihov slog izžareva harmonično mešanico čistega urbanega šik s pridihom boemskega duha, ki obljublja, da bo povzdignil vaš videz in vas ločil od običajnega.

Khelman Studio torba, Somehting Made Custom, Jill Herlands nakit

Laimes Kamertonas

Laimes Kamertonas se osredotoča na praktične in smiselne modele oblačil in dodatkov. Vsako fraktalno delo ima poseben pomen, ustvarjen z uporabo barvnih kombinacij in simbolov.

Laimes Kamertonas torba, Hunni Sweet Wear

Lesotho Jewellery

Na področju mode je Lesotho Jewellery svetilnik lepote. Njihovo neomajno poslanstvo se vrti okoli zagotavljanja utelešenja elegance z izvrstno zbirko nakita, ki vključuje 14-karatno zlato, 18-karatno zlato, diamante in srebro.

Lesotho Jewellery, Hiromi Asai

Malandra Jewelry

Leta 2013 so bila semena Malandre posejana v živahni tapiseriji Izraela, v letu, ki je zaznamovalo začetek očarljivega modnega potovanja. Ustanovitelja, ki ju je navdihnilo bistvo te zanimive države, sta se podala na pot s poslanstvom - opolnomočiti ženske s krepitvijo njihovega sloga in ženstvenosti.

Malandra Jewelry, Valusta

Maralkunst Jewelry 

Spoznajte Maral Jafarian, norveško umetnico iranskega rodu, katere potovanje iz Irana na Norveško je prineslo edinstveno združitev kultur in ustvarjalnosti v obliki Maral Kunst, blagovne znamke nakita, ki čudovito premošča vrzel med tradicijo in inovacijami.

Maralkunst Jewelry, Famluxy

Muldooneys

Muldooneys je več kot le luksuzna blagovna znamka, je praznovanje dragocenih življenjskih trenutkov, spominov in izkušenj, ki oblikujejo našo identiteto. Uteleša čudenje, veselje, pustolovščino, radovednost in pridih čarobnosti.

Muldooneys, Gaby Prego

Nafari Moda

Nafari Moda, izjemno modno podjetje, sta med pandemijo ustanovila dva vizionarska iranska sorojenca, Maryam in Kaveh Nafari. Njuna pot pa se je začela v slikovitem mestu Širaz, ki slovi po umetnosti, poeziji in vinu - mestu, ki je dokončno oblikovalo njun umetniški duh.

Nafari Moda, Dresseema

Opal

Jen Chiang je soustanoviteljica in izvršna direktorica Opal, blagovne znamke, ki se osredotoča na zagotavljanje varnosti in varnosti vsakogar. Opal se posveča razvoju inovativnih varnostnih nosljivih pripomočkov, začenši s pametnim obročem, zasnovanim za diskretno zahtevanje pomoči pri 911 ali stikih za nujne primere.

Opal prstani, Sidecar dodatki

Sidecar

Pot Stacey Ollinger se je začela v Scottsdalu v Arizoni, kjer je odraščala sredi živahnega sveta konjskih razstav. Tu je odkrila korenine svojega podjetniškega duha, ki ga je podedovala po materi. Njena mati je ustanovila pionirsko podjetje za izdelavo jahalnih oblačil po meri za tekmovalni ring, ki je postavilo temelje za inovativne modele in edinstvene tkanine v tej panogi.

Sidecar torbica in dodatki

Slime Goggles

Nova in izboljšana očala Slime Goggles, izdelana v Parizu v Franciji. Ta očala so enake velikosti, ki ustreza večini, z ukrivljenim profilom za boljše in bolj stilizirano prileganje. Izdelana iz 100 % plastike BioSource, zaradi česar so očala Slime Goggles edinstvena z materialnega vidika, hkrati pa poosebljajo privlačen dizajn.

Slime Goggles očala, Solomon Lawrence

Solipsi

Solipsi izhaja iz notranje "potrebe po izražanju", želje po preoblikovanju čustev in občutkov v oprijemljive predmete, vse to pa je podkrepljeno z globoko umetniško senzibilnostjo. V svojem bistvu Solipsi izdeluje izdelke, ki niso le vizualno privlačni, temveč tudi namenski, kar ustvarja harmonično mešanico umetnosti in uporabnosti.

Solipsi bag, Hiromi Asai

Sweet Rosie

Sweet Rosie izdeluje čudovit nakit že več kot 15 let. S sedežem v Glasgowu tesno sodelujemo s strankami, da ustvarimo njihov popoln kos nakita. Specializirano za enkratne kose od zaročnih in poročnih prstanov po meri do personaliziranih manšetnih gumbov in obeskov.

Sweet Rosie nakit

Volta Atelier

"VOLTA" v elegantni portugalski tapiseriji šepeta globoko sporočilo - "vrnitev". Podjetje VOLTA ATELIER v osrčju Brazilije si to sporočilo jemlje k srcu in s svojimi 100-odstotno ročno sešitimi torbicami iz recikliranega usnja ustvarja edinstveno pripoved o ponovnem rojstvu in obnovi.

Volta Atelier torbici, Maralkunst nakit, Esquivias Boots

Wildwood Oyster Co.

V slikoviti obalni zvezni državi Maine, kjer se slan zrak meša s surovo lepoto pokrajine, obstaja blagovna znamka, ki v vsako nit, vsak šiv vtke bistvo oceana. Wildwood Oyster Co., ime, ki je sinonim za obrtniško izdelavo in obmorsko prefinjenost, črpa navdih iz samega zraka, ki ga dihate, ko stojite ob obali.

Wildwood Oyster Co., Bye By Bitch 

Winston Leather 

Oblikovalec Winston Udeagha, vizionar afriške modne znamke Winston Leather, na usnjene torbice gleda kot na več kot le modno izjavo; so sestavni del njegove dediščine. V intervjuju za Insider je pojasnil, da je njegov izvor izvira iz rodu dobaviteljev usnja, ki imajo korenine v Kanu v Nigeriji. 

Winston Leather torbica, Talaya Jessie

Zena Jewelry

Zenini uhani so natančno izdelani s tradicionalno japonsko tehniko, znano kot "yosemono". Ta tehnika omogoča ustvarjanje uhanov, ki kljubujejo konvencionalnim normam, saj brezhibno povezuje linije v tridimenzionalnem prostoru, kar omogoča neprimerljivo svobodo v oblikovalskem izražanju.

Zena Jewelry, Dresseema

Najbolj brano