Teden mode se septembra nadaljuje v Milanu (vse, kar morate vedeti)

Fizične modne revije se bodo odvijale skupaj z digitalnimi.

Teden mode se septembra nadaljuje v Milanu (vse, kar morate vedeti) - Foto: Profimedia

Milanski teden mode septembra 2020 bo prva prava fizična oblika dogodka po razglasitvi pandemije.

Milanski teden mode bo od 22. do 28. septembra 2020 v osrednjih dneh dogodka gostil pet dni modnih revij v živo, in sicer v ediciji, namenjeni novim ženskim kolekcijam za pomlad in poletje 2021, prvič pa tudi moškim kolekcijam januarja in junija.

Med blagovnimi znamkami, ki pripravljajo fizično modno revijo - z vsemi potrebnimi previdnostnimi ukrepi - je zopet Dolce & Gabbana, ki se je julija po večletni odsotnosti vrnil v uradni koledar CNMI.

Ne manjkajo velika imena milanskega tedna mode: Alberta Ferretti, Etro, Fendi, Giorgio Armani, Max Mara, Prada, Salvatore Ferragamo in Versace, ki bodo na sporedu z modno revijo v živo. V nedeljo, 27. septembra, bo v živo na sporedu tudi šesta izdaja Milano Moda Graduate s fizično predstavitvijo, namenjeno krepitvi nadarjenosti študentov iz najboljših italijanskih modnih šol.

Med tistimi, ki so izbrali digitalno obliko, izstopa Missoni, ki je prvič odsoten s prizorišča modnih revij v živo. Še vedno je v začasnem koledarju CNMI Bottega Veneta, ki je julija 2020 - digitalno - predstavila predkolekcijo za pomlad in poletje 2021.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Prisrčna otroška fotografija Emily Ratajkowski vam bo polepšala dan

Priporočamo tudi: Tako bomo odslej nosili potiskano mrežasto tkanino (+ navdih z Instagrama)

Najbolj brano