Ta asimetrična obleka iz Zare v omejeni izdaji nas je popolnoma navdušila. Zagotovite si jo pred koncem poletja!

29. 7. 2023
Ta asimetrična obleka iz Zare v omejeni izdaji nas je popolnoma navdušila. Zagotovite si jo pred koncem poletja! (foto: Profimedia)
Profimedia

V nekatere kose se zaljubimo takoj, ko jih vidimo, in to smo občutili pri tej obleki.

Popolna ljubezen, takojšnja ljubezen na prvi pogled, obstajajo kosi, ki prenašajo ta trenutni občutek, ko jih vidimo. Ni nam jih treba pomeriti ali celo videti na modelu, ljubezen je na prvi pogled. Ta občutek, da si ga želimo zase, brez razmišljanja, brez dvomov.

Natanko to smo občutili ob tej obleki iz Zare, asimetrični obleki v midi slogu, ki smo jo videli na spletu, pa tudi v trgovini in ja, iz nove kolekcije.

Že nekaj tednov vam namigujemo o čudovitih Zarinih kosih in njeni novi kolekciji, ki je še uspešnejša od prejšnje. To obleko lahko nosimo tako za vsakodan z ravnimi sandali kot za v službo z lepo torbico in primernimi dodatki, pa tudi kot gostja na poroki.

Temu pravimo vsestranska obleka, zato ni dvoma, da je v tkee obleke vredno investirati. Barva, ki jo ima v ubito oranžni, struktura, vse.... Značilnosti te obleke nas vabijo, da si jo želimo v svoji omari, zato poglejte, ali imate srečo in jo lahko dobite tudi vi.

Zara, cena: 69, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Zara izdala neverjetno obleko v slogu Jackie Kennedy, ki jo je Jennifer Lopez nosila na podelitvi oskarjev leta 2003

Priporočamo tudi: James Middleton govori o sestri Kate Middleton na TV: "Poznam vse njene muhe"

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan