Suknjič monaške princese Caroline je nepogrešljiva jakna za zimo 2023/2024

3. 12. 2023
Suknjič monaške princese Caroline je nepogrešljiva jakna za zimo 2023/2024 (foto: Profimedia)
Profimedia

V tej sezoni je črn suknjič zamenjal karirast suknjič v rjavih odtenkih.

Eden najbolj priljubljenih kosov hladne sezone je nedvomno blazer: obvezen kos vsake sezone, ki lahko izboljša vsak videz. To kultno oblačilo, ki združuje elemente elegantnega vrhnjega oblačila in elemente vsakdanjega suknjiča, postane rešitev za vsako priložnost: od pisarne do prostega časa, od posebne priložnosti do sestanka v službi.

Za to sezono, ki je tik pred vrati, je najbolj priljubljena različica v mikrokaru. Ta vzorec ni izgubil ničesar od svojega staromodnega pridiha, za zimo 2023 pa dobiva nov pridih, zaradi katerega ni primeren le za formalne obleke, ampak tudi za bolj urbane dnevne videze.

Potrditev prihaja tudi od predstavnice monaške kneževine, monaške princese Caroline.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

Za predstavitev reda za kulturne zasluge Kneževine Monako, viteškega odlikovanja, ki ga je 31. decembra 1952 uvedel knez Rainier III, je Caroline Hannoverska izbrala volneni suknjič znamke Celine. Prilagojeni suknjič, ki ga je nosila najstarejša hčerka Grace Kelly, je s klasičnimi zavihki, kontrastnimi žepi iz črnega žameta in enojnim zapenjanjem ena največjih klasik zimske garderobe, tkanina, ki nikoli ne odpove, ko gre za vrhnja oblačila.

Kraljevo obleko monaške princese dopolnjujejo bela satenasta srajca, črno krilo, ki sega do tik pod koleni, prosojne črne nogavice in par črnih čevljev z zlato zaponko. Nepogrešljivi gležnjarji, ko gre za jesensko in zimsko sezono.

Kako nositi suknjič princese Caroline za zimo 2023?

Za jesen in zimo 2023/2024 je trik v tem, da klasični črni suknjič zamenjate s tartanovim vzorcem. Zaradi izjemno elegantnega vzorca je ta jakna idealna, da izstopa pri preprostih sestavih za plastenje: s srajco in parom kavbojk s širokimi hlačnicami bo kot nalašč, ko ne veste, kako se obleči za hladno zimsko vreme.

Po drugi strani pa bo z elegantnimi hlačami, črnim puloverjem ali pletenim pulijem in parom mokasinov v preppy slogu karo blazer postal sezonski zaveznik, ki ga boste vzljubili za praznično sezono.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Najboljše protivnetno superživilo, ki ga nutricionisti redno vključujejo v svojo prehrano (za zajtrk, kosilo in večerjo)

Priporočamo tudi: To sta družinska člana, ki ju je skrbelo, kako temna bo polt sina Meghan Markle: V knjigi, ki pretresa Veliko Britanijo, razkriti imeni najbolj nepričakovanih članov