Strokovnjaki se strinjajo: Zara še nikoli ni izdelala tako popolnih belih pomladnih hlač

Kroj z visokim pasom, ravnimi hlačnicami in idealno barvo za uvod v prve pomladne dni z mokasini, supergami ali pozneje s petami.

Strokovnjaki se strinjajo: Zara še nikoli ni izdelala tako popolnih belih pomladnih hlač - Foto: Profimedia

Končno je tu pomlad in sanjarjenje o sončnih dneh in odlaganju tisočerih plasti plaščev, da bi jih zamenjali z lahkimi tkaninami in predvsem svetlimi barvami, se lahko konča. Pri tem ne smemo pozabiti na bistveni element te sezone, cvetlični potisk. Kot dobre modne poznavalke smo že pobrskale po svojih najljubših trgovinah in poiskale tiste spomladanske dragulje, ki jih želimo vključiti v svojo garderobo, v Zari pa smo seveda odkrile hlače, ki bodo morda postale obvezen del spomladanskega videza, bele hlače z visokim pasom, ki kot nobena druga laskajo silhueti in jih že imamo na svojem radarju.

To oblačilo, ki smo ga odkrili med Zarinimi novostmi, so hlače z visokim pasom, ravnimi hlačnicami in zlatim robom. Spredaj imajo žepe, zadaj pa druge lažne žepe. Ena od najbolj izstopajočih značilnosti tega oblačila je njihova belkasta barva, ki je idealna za prihod pomladi, ko dnevi postanejo daljši in toplejši in si želimo nositi oblačila iz bolj tekočih tkanin in barv, ki se oddaljujejo od črne ali vrste temnih barv, ki jih običajno nosimo pozimi.

Zara, cena: 39, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: "Game changer" izdelek za obrvi, ki ga je vredno imeti v svoji zbirki: Odkrijte gel za naraven, urejen in definiran videz obrvi

Priporočamo tudi: Pomladni hit iz Zare: Vsestranski dežni plašč v treh barvah in hitro razprodan

Najbolj brano