Ste pripravljeni na modni praznični december? Mi smo izbrali praznično kolekcijo s.Oliver

Odštevanje do praznikov se je že pričelo in da bo to kar se da modno in zabavno, vam tokrat razkrivamo ekskluzivno modno zgodbo, ki jo je uredništvo Elle pripravilo v sodelovanjem z blagovno znamko s.Oliver. Na modnem snemanju smo tako dan in večer užili v lesketu bleščic in sijaju satena, se naučili najboljših plesnih korakov v elegantnem črnem kostimu in ta hip najbolj aktualni srebrni barvi ter novemu letu naproti zakorakali v udarni rdeči barvi.

Ste pripravljeni na modni praznični december? Mi smo izbrali praznično kolekcijo s.Oliver - Foto: promocijsko gradivo

Nad praznično kolekcijo je bila še posebaj navdušena naša modna urednica, Petra Windschnurer, ki si je za prestižni dogodek Elle Style Awards izbrala prav globoko modro obleko s črno čipko v sijaju satena.

"Obleko sem opazila že na samem snemanju. Padec materiala poskrbi za resnično lepo silhueto, medtem ko gibanje tkanine med hojo ustvarja čudovito eleganten praznični lesk. Takoj sem vedela, da jo moram imeti!"

Da bodo vaši prazniki posebni in unikatni tako kot vi, vam razkrivamo modne praznične kombinacije s.Oliver, po izboru Elle modnega uredništva.

Nova kolekcija s.Oliver Black Label je popolna kombinacija polnočne modre v kombinaciji s čipko, divje rdeče, klasične črne in nepogrešljivih bleščic.

Čipka in saten

Prefinjenost – duet satena in čipke v nenavadno čudoviti kombinaciji črne in polnočno modre barve, ki zmeraj poskrbi za eleganco in nežnost. Kombinacija, ki spominja na kombinežo in zato nosi v sebi noto drznosti. lahko izberete obleko ali top.

Smoking za ženske

Zakaj pa ne. Črn klasičen kroj suknjiča z nepogrešljivo satenasto črto ter ravne črne hlače so pravi izbor. Kombinirate ju z belo srajco z volančki ali modrim satenastim topom ali klasično čipko in preprosto ne morete ostati neopaženi.

Rdeča

Rdeča je prefinjena in nosimo jo, ko želimo biti zapeljive. Ženska, oblečena v rdečo barvo, je lepša in bolj čutna, saj ta odtenek pozitivno vpliva na naša čustva in čustev ljudi s katerimi smo obkroženi. Rdeč kostim, ali plašč v rdeči barvi sta prava kombinacija za drzne, če pa vseeno ne upate all in v rdeči barvi – izberite vsaj top v tej barvi.

Bleščica so moja najljubša barva

Malo iskric, kanček čudovitih bleščic in velika pozornost do detajlov so naša najboljša kombinacija za čutna in glamurozna praznovanja.

Elle in s.Oliver sta pripravila tudi modni video, ki vas bo pospremil v praznično vzdušje in navdihnil za glamurozne kombinacije letošnjih božičnih in novoletnih zabav.

Najbolj brano