»Staro za novo« v Bags&More in Office&More

Dan za dnem nas naše okolje opominja na to, da preslabo skrbimo zanj. Vsemu navkljub so naša smetišča vedno bolj polna odpadkov, tudi takšnih, ki so še popolnoma uporabni. Pri Bags&More in Office&More želijo narediti spremembo.

»Staro za novo« v Bags&More in Office&More - Foto: Unsplash.com/Pete Bellis

V mesecu maju v vse poslovalnice uvajajo akcijo »Staro za novo«.

Vse, ki bodo v poslovalnico prinesli torbico, ki ni poškodovana in je še uporabna, bodo nagradili s popustom ob nakupu nove torbice.

Pri Bags&More in Office&More želijo v sodelovanju s Centrom za ponovno uporabo narediti korak v pravo smer.

Torbice so artikli, ki jih nemalokrat kupimo le za določeno priložnost ali pa se zaljubimo vanje in se nakupu preprosto ne moremo upreti, nato pa nam, skoraj nove, obležijo v omarah.

Ravno tej neuporabi želijo z akcijo »Staro za novo« narediti konec. V mesecu maju boste lahko v vse galanterije Bags&more in papirnice Office&More prinesli torbico, ki je še uporabna ter v zahvalo prejeli popust ob nakupu nove.

Torbice, ki jih bodo v poslovalnicah zbrali na ta način, bodo dobile novo podobo in novo življenje v sodelovanju s Centrom za ponovno uporabo. Tam jim bodo kreativne in idej polne oblikovalke in šivilje spremenile podobo in kot novi prodajni artikli se bodo znašle na policah njihove trgovine ter razveseljevale vnovič.

Premislimo, kaj lahko naredimo, kako lahko poskrbimo za to, da bodo na tako lepem zelenem planetu živeli tudi naši potomci in jim to omogočimo. Z drobnimi koraki, ki spreminjajo. Ne čakajmo na to, da spremembo naredi kdo drug. Sami postanimo sprememba, ki jo želimo videti v svetu.

Fotografije: Unsplash.com/Pete Bellis

Najbolj brano