Stajling, s katerim ne morete zgrešiti: Melanie Griffith v ravnih kavbojkah in prosojnem topu

Igralka je na proslavi ob dnevu Alzheimerjeve bolezni blestela v črni majici s, izpranih kavbojkah, plašču in najboljšem dodatku, svežem obrazu. Njen videz si oglejte v fotogaleriji.

Slika 1/2

So ljudje, za katere se zdi, da se jih čas ne dotakne, ali pa jim je celo naklonjen. Neprestani strah pred staranjem nas včasih tako prevzame, da se pozabimo osredotočiti na sedanjost in se primerjamo s preostalim svetom. Slej ko prej pridejo prve gube in sivi lasje, in ker se včasih primerjamo in gledamo na preostali svet, je bolje, da to storimo z zgledom, ki nam pomaga potrditi to lepoto.

Melanie Griffith je primer, o katerem govorimo, saj je ženska, ki nam je dala zelo dobro lekcijo o tem, da je starost najboljši dodatek. Na slovesnosti ob dnevu Alzheimerjeve bolezni smo lahko videli igralko, ki je zasijala v svoji najboljši različici: brez kapljice ličil in je pokazala resničnost svoje kože in minevanja let. 66-letna igralka dokazuje, da je dobro počutje v svoji koži najboljši dodatek. Njen videz si oglejte na naslednji fotografiji.

Profimedia

Najbolj brano