Slovenska lesena kravata z naravno modno vizijo

Slovenska ekipa »WU-LE« na Kickstarteju predstavlja nov izziv klasični modi – umetniško zasnovane kravate iz lesa - z modno vizijo

Mlada in ustvarjalna WU-LE ekipa s pomočjo Kickstarter kampanje v letošnjem novembru in decembru predstavlja nov unikaten in naravni modni dodatek – lesene, ročno izdelane kravate. Posebna prednost je kreativnost, zato je največ pozornosti namenjeno ideji, zgodbi in vsakemu detajlu v procesu izdelave.

Mnogi so poskusili, WU-LE je naredil...

Iz slovenskega lesa so uspeli oblikovati prvo kravato, kjer je sleherna unikatna kot prstni odtis narave, podložena z usnjem, izjemno lahka, se nadene v trenutku in se popolnoma prilega telesu. Zato se v vsaki WU-LE kravati rojeva posebna zgodba, ki lahko skupaj z njenim lastnikom postane legenda.

Slovenski materiali in izdelek dokazujejo, da se lahko izjemni domači surovini v eni najbolj gozdnatih dežel Evrope doda tudi zaslužena in visoka dodana vrednost. Skupaj z umetniškim pristopom sveže ideje prinašajo v modo čarobno moč narave in prav zato ponujajo izziv klasični modi, ki jo predstavlja kravata kot eden najpomembnejših moških modnih dodatkov.

Poleg "standard" modelov ročno izdelanih WU-LE kravat, ki jih lahko naročite tudi skupaj z atraktivno žensko zapestnico, narejeno iz istega kosa lesa, so na voljo tudi "custom" modeli. Izbirati je mogoče med dvajsetimi različnimi vrstami lesa in njihovimi kombinacijami, z željo, dati uporabniku možnost, da tudi sam sodeluje pri unikatnem ustvarjalnem procesu in dizajniranju naravne mode. Vsaka kravata je spravljena v trpežnem ovitku, ki poleg uporabne vrednosti lahko pomeni tudi estetsko in nadstandardno poslovno darilo ali odličen in poseben dar za čudovito in izjemno osebo.

Ne samo unikaten dizajn, ročno narejen izdelek in umetniški pristop. WU-LE ponuja možnost da modi vdahnete naravo.

Podprete jih lahko na platformi Kickstarter

Najbolj brano