Skoraj čarobno je, kaj naredijo za vaše noge Zarine nove ekstra raztegljive jegings kavbojke

Najti tisti par kavbojk, ki nam stanjša noge in je hkrati udoben: to je čarovnija. Toda obstaja in pravkar je prispel v Zaro.

Skoraj čarobno je, kaj naredijo za vaše noge Zarine nove ekstra raztegljive jegings kavbojke - Foto: Profimedia

V običajnih trgovinah je na voljo veliko različic kavbojk, vendar se vse ne prilegajo.

Naša največja fantazija je najti popolne kavbojke, ki se najbolje prilegajo obliki naše postave in jo poudarjajo, ne glede na velikost.

Zato smo v Zari odkrili model kavbojk, ki so v resnici jegings (kavbojke in pajkice), in resnica je, da ne moremo biti bolj presenečeni nad tem, kako so se izkazale. Tega ni lahko doseči s črnimi raztegljivimi kavbojkami, ki stanjšajo noge in ustvarijo nekakšen učinek oblikujočega pasu, hkrati pa so udobne.

Toda Zara je dva koraka pred nami in natančno ve, kaj potrebujemo in kaj bomo kupili. Imajo visok pas in so ozke pri gležnjih, zato ne bi mogle biti bolj udobne. Na voljo so od velikosti 32 do 46, čeprav smo izbrali le črne, vedeti pa morate tudi, da so na voljo v mornarsko modri, črni in beli barvi.

Vse so elastične, pas je tako visok, da poudari pas in naredi odlične noge. Trenutno je njihova cena 20 €, kar je zelo ugodno za vse proračune, in prepričani smo, da bodo dolgo služil2. Poleg tega so laskav2, saj je vsaka barva zelo primerna za vse vrste oblačil in vam lahko služi tako podnevi kot zvečer.

V resnici bi radi imeli vse možne različice in barve, saj so še vedno osnovni kos, ki je videti odlično in ga lahko uporabite za čisto vse.

Zara, cena: 19, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Dogodek, zaradi katerega gorijo vsa družbena omrežja: Rihanna med spektakularnim nastopom na Super Bowlu pokazala nosečniški trebušček

Priporočamo tudi: Modne urednice se navdušujejo nad novimi širokimi kavbojkami znamke Mango, ki se zapenjajo brez gumba

Najbolj brano