Šik, idealen za zimske dni, v trendovskih barvah sezone: Najljubši praznični kos Kate Middleton ima le eno napako

25. 12. 2023
Šik, idealen za zimske dni, v trendovskih barvah sezone: Najljubši praznični kos Kate Middleton ima le eno napako (foto: Profimedia)
Profimedia

Kate Middleton je tik pred božičem oblekla kos oblačila, ki je tako praktičen, udoben, šik in popoln za praznike.

Za snemanje videa, ki je pospremil ustvarjanje božičnega koncerta Together at Christmas, je valižanska princesa Kate Middleton izbrala zelo primeren praznični stajling, v katerem je prevladoval šik kos, ki je bil modno "recikliran", glede na to, da je nosila že to v prejšnjih sezonah.

Razlog je bizaren: Otroci Kate Middleton in princa Williama ne smejo jesti z njima, tudi na božič morajo v ločeno sobo

V videu, ki je pokazal, kako je nastajal božični koncert, je valižanska princesa spet nosila svojo rdečo jopico Miu Miu in izkazalo se je, da je tudi letos hit!

To ni bilo prvič, da je Kate nosila to jopico, zanimivo pa je, da jo je na istem dogodku nosila pred dvema letoma, z originalnim ovratnikom "Petra Pana". V tej jopici se je pojavila tudi v videu, posnetem za njeno dobrodelno prireditev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Ta jopica je kot nalašč za praznike, rdeča barva pa je to sezono zelo aktualna. Dizajnerska pletenina ima zapleteno črno-belo cvetlično vezenje, ki njeni obleki doda pridih brezčasne elegance, zato jo je mogoče nositi tudi izven prazničnega časa. Mimogrede, jopica je narejena iz kašmirja in ima na nekaterih delih dezen v obliki diamantov, za dvig "prazničnega" duha pa so tu še vtkane vrtnice.

Kaj si princ William in princesa Kate podarita za božič?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Princess of Wales Life & Style Updates! (@theprincessofwalesstyle)

Ima pa le eno pomanjkljivost, in sicer zajetno ceno okoli 1700 evrov.

Zakaj bosta princesa Kate in princ William na božično jutro jedla ločeno: Moški in ženske jutra nikoli ne preživijo skupaj

Kljub temu je bila le nekaj dni po tem, ko se je v njej pojavila, jopica razprodana v čisto vseh velikostih na znanih spletnih nakupovalnih mestih, pa tudi na uradni spletni strani Miu Miu. To niti ni presenetljivo, saj karkoli vojvodinja obleče, v trenutku izgine s polic, kar smo imeli do sedaj priložnost videti že velikokrat.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Vsak od nas lahko naredi vsaj dve stvari: Znanstveniki odkrili 8 stvari, ki upočasnijo staranje do 6 let

Priporočamo tudi: Po obilni božični večerji si privoščite ta edinstven napitek iz samo 4 sestavin: Enostaven eliksir, ki čisti črevesje, prispeva k boljši presnovi in topi maščobo

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik