Severina: Za vrhunsko eleganco je dovolj že povsem običajna črna obleka z nenavadnimi rokavi

30. 11. 2023
"Nikomur ne pristoji tako dobro": Stajling, zaradi katerega je Severina požela številne komplimente (foto: IG)
IG

Predbožični in prednovoletni čas je tradicionalno poln različnih dogodkov, obredov in praznovanj. Slavnostno razpoloženje se segreva, zato se je na slavnostnem dogodku, ki je zahteval glamurozno večerno toaleto, pojavila tudi Severina.

Medtem ko smo v ponedeljek, 20. novembra, v Cukrarni na najbolj glamuroznem dogodku leta že enajstič podeljevali nagrade Elle Style Awards, so je ista podelitev nagrad odvijala tudi v Srbiji, le dan kasneje pa so jih podelili tudi kolegi na Hvaškem.

Seveda smo pričakovali, da se bo hrvaške edicije nagrad udeležil zvezdniška smetana sosednje države, in prav smo imeli. Severina je bila gostja na podelitvi Elle Style Awards 2023 na Hrvaškem in logično je, da modna podelitev ni minila brez ene najbolje oblečenih Hrvatic.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severinina izbira oblačil je bila tudi tokrat na vrhunskem nivoju, pevka pa je bila videti senzacionalno v črni obleki britanske znamke Solace London, katere dizajn opisujejo kot ravnovesje sodobnega futurizma in brezčasnega minimalizma.

Kreacije znamke pogosto krasijo velike pentlje in plisirani detajli, zato minimalističen dizajn Severinine obleke razbije voluminozen puhast detajl na robovih rokavov. Kroj oprijete obleke je sicer zelo preprost, z dvignjenim ovratnikom in dolgimi rokavi, spodnji del pa ima zadaj visok razporek za dodaten pridih čutnosti, a tudi za lažje gibanje.

Severina je večerni videz kombinirala z elegantnimi črnimi petami, med nakitom pa je nosila le prstan. Lase je nosila spuščene in zasijala s svojim značilnim makeupom.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Italijanska plemkinja z brezčasno eleganco premagala Kate Middleton in Letizio Ortiz: Rdeči žametni videz Beatrice Borromeo je elegantna ideja za stajling za božič 2023

Priporočamo tudi: Pozabite na balerinke, tu so 3 drugi vsakodnevni modni kosi, ki jih je navdihnil baletni stil

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan