Severina nosila športni model kopalk, v katerih ni dobro biti predolgo na soncu

21. 1. 2024
Severina nosila športni model kopalk, v katerih ni dobro biti predolgo na soncu (foto: Instagram/ @severina)
Instagram/ @severina

In medtem ko mi uživajo v prvem letošnjem snegu, se Severina nastavlja soncu in morju na rajskem Tajskem. Na svojih družbenih omrežjih deli počitniške fotografije, pa tudi modne navdihe. 

Pred letom 1974 je bil znan kot Khao Phing Kan, po tem pa je ostal v spominu kot otok, kjer so snemali legendarni film o Jamesu Bondu z naslovom "The Man with the Golden Gun" z Rogerjem Moorom v glavni vlogi.

Privlačnosti Khao Phing Kan se ni mogla upreti niti Severina, ki je med počitnicami na Tajskem obiskala tudi ta košček raja. Na svojem Instagramu je delila več fotografij s te lokacije z besedami: "Vučković. Severina Vučković. Na "Otoku Jamesa Bonda", kraju, kjer so leta 1974 snemali film "Mož z zlato pištolo"."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Kot se za trenutne temperature na Tajskem spodobi, je hrvaška pevka za to priložnost izbrala kopalke – natančneje trikini znamke Eres.

Gre za znamko kreativne direktorice Valerie Delafosse, ki jo je leta 1968 ustanovila Irene Leroux, da bi posodobila kopalke, ki jih je njena družina prodajala v svojem družinskem butiku.

Trikini Isabel je izdelan v modro-sivem odtenku in obrobljen v beli barvi, v pasu pa ima obroček, ki daje nekoliko retro videz. Zaradi izreza v pasu ta model kopalk ni priporočljiv za sončenje. Razumljivo, kajne?

Fotografije: IG

Preberite še: Odnos Diane in Elizabete II.: Princesa je rekla, da ima najboljšo taščo na svetu, po tem pa je šlo vse navzdol

Priporočamo tudi: Kate Middleton bo po operaciji delala iz postelje: Po besedah notranjih virov palače jo bo "neomajna predanost" valižanske princese gnala k delu

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik