Selena Gomez nosila "must have" komplet iz Manga, v katerega se boste v hipu zaljubili

Selena Gomez je nosila popoln komplet iz Manga, ki vključuje elegantno klasiko in trenutne drzne trende.

Selena Gomez nosila "must have" komplet iz Manga, v katerega se boste v hipu zaljubili - Foto: Profimedia

Obleka z izrezom je potrjena kot eden od velikih trendov za leto 2022. 

Obleka je nedvomno spomladanski "must have" in je v tem letnem času najbolj iskan kos oblačila za modne navdušenke. Po navdihu z modnih brvi in uličnega sloga je izbira usmerjena predvsem v vzdržljive, udobne, a tudi elegantne modele. 

Dokaz za to je Selena Gomez, ki je za rdečo preprogo televizijskega dogodka Deadline's Contenders izbrala rožnato obleko z izrezom in kratek suknjič znamke Mango. Za popoln videz je zvezdnica izbrala črne čevlje Jimmy Choo.

Tako bomo leta 2022 na modni sceni videli številne obleke v različnih izvedbah: od modelov s čutnimi izrezi do kreacij s pomembnimi podrobnostmi in bolj minimalističnih modelov.

Obleke bodo pravzaprav v letu 2022 v modi, saj so idealna alternativa vsem drugim osnovnim delom garderobe v vseh letnih časih, saj jih je več oblikovalcev ponovno predstavilo v svojih kolekcijah za jesen in zimo 2022.

Z leti so se obleke popolnoma spremenile in postale vrhunski predstavnik vsestranskosti in udobja. So ženstvene in lahkotne, hkrati pa ustvarjajo sanjske konstrukcije. Za letošnjo pomlad se je pojavil nov model, ki izstopa od vseh drugih: izrezana obleka.

Kako je videti izrezana obleka?

Ta trend, ki je zdaj zelo razširjen, je ena najbolj čutnih stilskih stav. Strateški kroji oblek pomagajo oblikovati postavo ali poudariti določene dele telesa, zato so tako priljubljeni pri vseh, zlasti pri zvezdah. Izrez na bokih, ki je ena najpomembnejših stilskih izbir leta 2022, je motiv, ki je značilen za številne obleke, ki poudarjajo silhueto peščene ure.

Mango, cena: 69, 99 evrov

Mango, cena: 69, 99 evrov

Fotografije: Profimedia, promocijsko gradivo

Preberite še: Pozabite francosko manikiro: Trenutni trend umetnosti nohti se zgleduje po dekorju z začetka 2000-ih!

Priporočamo tudi: Severina je nosila eno izmed najboj drznih oblek do sedaj - osupnila je bolj kot zvezdnice z rdečih preprog

Najbolj brano