Se spomnite Camilline obleke s kronanja? Vanjo so izvezli globoko sporočilo, ki je raznežilo kraljeve oboževalce

9. 5. 2023
Se spomnite Camilline obleke s kronanja? Vanjo so izvezli globoko sporočilo, ki je raznežilo kraljeve oboževalce (foto: Profimedia)
Profimedia

Pred ostrim očesom oboževalcev kraljeve družine res ni možno ničesar skriti.

Na sobotnem kronanju je Camilla tudi uradno postala kraljica, ta naziv pa bo imela toliko časa, dokler bo živ njen mož, kralj Karel III. Gre za res izjemen vzpon za žensko, ki je bila dolga leta "najbolj slavna britanska ljubica". Kljub začetni osovraženosti s strani Britancev se zdi, da jo je javnost skozi leta le nekako sprejela, medtem ko se je sama kar hitro vživela v visoko vlogo.

Kot je znano, je bila Camilla že poročena, iz prejšnjega zakona ima dva otroka in je tudi že večkrat postala babica. Njena hčerka Laura Lopes in sin Tom Parker Bowles sta se redkokdaj udeležila kraljevih dogodkov, se pa z očimom, britanskim kraljem, menda lepo razumeta.

Med sobotnim kronanjem je bila na simboličen način s Camillo prisotna tudi njena družina. 75-letna kraljica si je namreč dala v krilo svoje obleke na drobno izvesti imena svojih dveh otrok in vnukov, s čimer se je na zelo diskreten način poklonila svojim ljubljenim.

Obleka, ki je bila narejena po meri, razkriva imeni Toma in Laure, skupaj z imeni vnukov in vnukinj GusaFreddyjaLouisaElize in Lole. Na kraljičinem krilu so opazili tudi zlata terierja, ki predstavljata Beth in Bluebell, reševalna psa kraljevskega para.

Fotografije Profimedia / Twitter

Članek je bil prvotno objavljen na metropolitan.si.