Sarah Jessica Parker in H & M na Met Gali predstavila skupno modno kreacijo

Igralka Sarah Jessica Parker in H & M sta za zbiranje sredstev za kostumski inštitut Metropolitanskega muzeja umetnosti združila modne moči ter v ta namen skupaj oblikovala kreacijo, ki jo je Sarah sinoči predstavila tudi na rdeči preprogi.

Sarah Jessica Parker in H & M na Met Gali predstavila skupno modno kreacijo - Foto: H&M

Sarah Jessica Parker, modna ikona in članica odbora letošnje prireditve, ki se sicer že dve desetletji prireja pod okriljem predsednice odbora, slovite Anne Wintour, je letos aktivno sodelovala pri ustvarjanju svojega modnega stila za gala prireditev, na kateri se vsako leto zbere svetovna modna in poslovna elita.

Prevladovale modne kreacije v kitajskem stilu

Rdeča nit letošnje prireditve, ki je narekovala tudi stil večernih oblek, je bila Kitajska, tema, ki je sovpadala z aktualno umetniško razstavo China: Through the Looking Glass, ki je trenutno na ogled v Metropolitanskem muzeju v New Yorku.

Unikatna kreacija Sarah Jessice Parker

Sarah je nosila črno svileno obleko z eno naramnico in padajočo vlečko, okrašeno s škrlatnimi maki. Obleka se ponaša tudi z vstavkom iz krp iz ekološkega blaga in okrasja, ki poudarjajo H & M-ovo vizijo - narediti modo trajnostno in modno.

»Priložnost, da nekaj, kar ste si zamislili, zaživi, je resnično dragocena. Zelo sem se zabavala, ko sem v sodelovanju s H & M-om ustvarila obleko, ki odseva značaj in blišč te neverjetne razstave,« pravi Sarah Jessica Parker.

Najbolj brano