Salma Hayek navdušila v kompletu malce nenavadne barve za poletje

7. 7. 2024
Salma Hayek navdušila v kompletu malce nenavadne barve za poletje (foto: Profimedia)
Profimedia

Večina bi temno zeleno barvo oblekla jeseni, Salma ji je dal priložnost že poleti. Priznati moramo, da je z njo zadela v polno.

Salma Hayek, ena najbolj cenjenih in elegantnih igralk današnjega časa, je ponovno pritegnila pozornost modnega sveta s svojim vrhunskim stilom. Na ekskluzivni večerji, ki jo je organizirala modna hiša Gucci v Londonu, je navdušila z osupljivim kompletom iz kolekcije Gucci za jesen 2024. Komplet odraža popolno kombinacijo klasičnega stila 90-ih in sodobne elegance, ki jo Salma več kot odlično pooseblja. Jakna iz semiša dodaja pridih razkošja, medtem ko globoka zelena barva, bolj tipična za jesenske mesece, izžareva prefinjenost in samozavest. Ujemajoče se krilo je midi dolžine, kar je popolna dolžina za formalne dogodke, kot je bila ta večerja. Kroj krila poudari Salmin ženstven in eleganten slog.

Profimedia

Salma je svoj videz dopolnila še z minimalističnimi, a elegantnimi dodatki. Njeni sandali v barvi zlata in bela manjša torbica so popolnoma usklajeni z zelenim kompletom, dodajajoč ravno pravo mero elegance, ne da bi zasenčili glavni outfit. Njena frizura in ličila so bila prav tako brezhibna, poudarjajoč njeno naravno lepoto in karizmo.

Fotografija: Profimedia 

Preberite še: Jennifer Aniston v poletnih čevljih s peto: Za modne poznavalce niso več v trendu, ženske pa jih še vedno obožujejo!

Priporočamo tudi: Hailey Bieber: nosečniški navdih za vse bodoče elegantne mamice

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan