Foto: Rdeča na rdeči preprogi Oskarjev

Čeprav je letos rdeči preprogi Oskarjev vladala bolj hladna belina, so se nekatere zvezdnice odločile izstopati v barvah, tudi v "vroči" rdeči.

Michelle Williams, Louis Vuitton

Michelle Williams, Louis Vuitton

Emma Stone, Giambattista Valli

Emma Stone, Giambattista Valli

Natalie Portman, Christian Dior (foto: Profimedia)

Natalie Portman, Christian Dior

Med najlepšimi v odtenkih te barve so bile Michelle Williams, Emma Stone in Natalie Portman.

Michelle Williams, nominiranka za najboljšo glavno žensko vlogo v My Week With Marilyn (oskar je šel nato - precej pričakovano - v roke Meryl Streep za Železno lady), je blestela v koralno rdeči kreaciji hiše Louis Vuitton brez naramnic, v letos skoraj "obveznem" peplum kroju. V roki je stiskala torbico Bottega Veneta nežno rožnate barve, nakit je izbrala pri Fredu Leightonu.

Rdečelasa Emma Stone je nosila obleko s pentljo na ovratniku iz hiše Giambattista Valli in v njej spominjala na prav tako rdečelaso Nicole Kidman pred leti v precej podobni kreaciji Balenciage. Videz je Emma dopolnila s torbico in nakitom Louis Vuitton, za čevlje pa so poskrbeli pri Brianu Atwoodu.

Natalie Portman, lanska dobitnica oskarja za glavno žensko vlogo za igro v Črnem labodu, je izbrala vintidž kos hiše Christian Dior brez naramnic, potiskan z drobnimi pikami. Dragulji so prišli iz hiše Harry Winston.

Fotografije Profimedia (posamezno fotografijo povečajte s klikom)

Najbolj brano