Rašica predstavila novo kolekcijo za aktualno modno sezono

Rašica je z Modnim dnevom v Zgornje Gameljne privadila ogromno kupcev, radovednežev in modnih navdušencev. 

Rašica predstavila novo kolekcijo za aktualno modno sezono - Foto: Ana Kovač

Na modni reviji so predstavili novo kolekcijo za aktualno modno sezono jesen-zima in prav poseben modni sladkorček - ekskluzivno kolekcijo za prihajajočo pomlad-poletje, ki je nastala pod rokami mlade modne oblikovalke Anđele Lukanović.

Nove modne kose so predstavile znane slovenske manekenke, trenutno najbolj slavna kuharska komentatorka Iryna Osypenko Nemec, nekdanja mis in sveže poročena Nataša Pinoza, nadvse ustvarjalna Jana Koteska in manekenka ter modna urednica Eva Ahačevčič. Moške kose je nosil maneken in osebni trener Iztok Hodnik.

Rašica ima svojstven stil, ki ni zgolj formalen, je sproščen, udoben in hkrati moden ter eleganten. V pleteninah se vsak počuti sproščeno, ker se prilagajajo gibanju telesa, hkrati pa pri Rašici uporabljajo takšne materiale, da so ta oblačila namenjena službi pa tudi posebnim priložnostim.

Kot posebnost smo na modni predstavitvi lahko videli tudi posebno kolekcijo za pomlad-poletje 2015, ki jo je za Rašico ustvarila mlada modna oblikovalka Anđela Lukanović. Rašica podpira mlade modne upe in jim daje priložnost za vstop v modni prostor. Anđela je za Rašico oblikovala 10-delno kolekcijo za pomlad-poletje 2015 in jo poimenovala METAGRAFIT.

Metagrafit

Pri snovanju kolekcije se je poigravala s črtami, idejo pa, zanimivo, dobila pri očetovem starem Rašicinem puloverju. Za Anđelo je bila ta izkušnja, da oblikuje kolekcijo za Rašico, neprecenljiva, saj so jo pri Rašici ogromno naučili in je pridobila veliko novih izkušenj, trenutno pa je v Londonu, kjer uspešno nadaljuje svojo oblikovalsko pot.

Najbolj brano