Ralph Lauren 25. obletnico serije Prijatelji proslavil s kolekcijo, posvečeno Rachel Green (hočemo imeti vse kose)

Rachel Green je v devetdesetih napovedala številne modne trende, zapomnili pa smo si jo tudi po njeni slavni pričeski.

Ralph Lauren 25. obletnico serije Prijatelji proslavil s kolekcijo, posvečeno Rachel Green (hočemo imeti vse kose) - Foto: Instagram

Kot ve vsak oboževalec Prijateljev, je bil eden najboljših delov serije iz 90. let garderoba Rachel Green. Od poročne obleke v prvi epizodi do njene moderne, modne garderobe v zadnjih sezonah, je natakarica v Central Perku in publicistka pri Ralphu Laurenu pomagala določiti nekatere vrhunske modne trende desetletja. In zdaj, na 25. obletnico serije, Ralph Lauren izdaja kolekcijo, ki jo je navdihnil ikonični slog Rachel Green.

Lik Jennifer Aniston nekaj let dela kot publicistka pri Ralphu Laurenu. Ameriški oblikovalec se je v šesti sezoni celo pojavil v prizoru, ko se je vozil z Rachel v dvigalu. Da bi se poklonil vlogi blagovne znamke v seriji, je Ralph Lauren ustvaril kolekcijo, ki jo je navdihnil lik Rachel.

Kolekcija popolnoma uteleša slog Rachel Green in vključuje vrsto rebrastih pulijev, karirasta mini krila, usnjene kose, klasične bele srajce visoke usnjene škornje. Izbirate pa lahko tudi med nekaj kosi v leopardjem vzorcu in vijočičnih odtenkih, ki namigujejo na nekatere bolj igrive modne trenutke v seriji.

Kolekcija je na voljo na spletni strani Ralph Lauren.

Fotografije: Instagram /@manrepeller, Ralph Lauren

Preberite še: Meghan Markle je na poroki v Rimu blestela v črni prozorni obleki

Priporočamo tudi: Oglejte si 5 najbolj glamuroznih oblek z modne revije Juliena Macdonalda

Najbolj brano