Raiven tik pred odhodom na Švedsko presenetila na modni pisti v središču Ljubljane! (nosila je srebrno obleko, ki kar kliče po posebni priložnosti)

22. 4. 2024

Pevkin urnik je te dni izjemno natrpan, za kratek čas pa je uspela skočiti tudi v vlogo modela.

Pevka, ki že dolgo časa podpira domače modne oblikovalce, je namreč ambasadorka znamke ÆMONA, za katero stoji mlada in izjemno uspešna modna oblikovalka Anika Opara. Slednja je oblikovala tudi težko pričakovano kreacijo, v kateri nas bo Raiven kmalu zastopala na Evroviziji!

Sandi Fišer/Mediaspeed

Raiven se je tako tik pred odhodom na Švedsko sprehodila po pisti v njeni čudoviti srebrni kreaciji, ki spominja na tekoče srebro v klasičnem kroju, in sicer na dogodku edine slovenske modne zadruge ZOOFA. Ta je namreč slavnostno praznovala svojo 10. obletnico v Unionski secesijski dvorani, omenjeni dogodek pa je nosil naslov "Kdo kroji prihodnost?".

Yeremie Pierre Noir
Yeremie Pierre Noir

Preberite tudi: Spoznajte čudovito kolekcijo mlade slovenske oblikovalke, ki so jo navdihnili mehurčki (fizični in digitalni)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ÆMONA independent fashion brand (@aemonaofficial)

Njihovih sedem uveljavljenih modnih oblikovalcev, med katerimi so poleg ÆMONE Simona Kogovšek, Tina Pavlin, Princip, Renata Bedene, Patricia Pie, David Bacali, je tako ta večer predstavilo svoje najnovejše kreacije za pomlad in poletje 2024. 

Promocijsko gradivo

Ob glasbi v živo Ani Frece & Hotela za srečo ter simpatičnemu povezovalcu večera Boštjanu Romihu so se po modni brvi poleg Raiven sprehodile še druge znane Slovenke.

Sandi Fišer/Mediaspeed

Med njimi so bile tudi igralka Maja Martina Merljak, ambasadorka modne znamke Simone Kogovšek, podjetnica, spletna vplivnica in zvezda resničnostnega šova Vražje dame, Pika Zrim, za modno znamko Princip pa je hodila voditeljica in igralka Ula Furlan, ki se je sprehodila v modnih kosih znamke Renata Bedene.

Preberite še: Izbrskali smo vsestransko elegantno obleko slovenske modne znamke, ki je primerna za vse generacije in posebne priložnosti!

Sandi Fišer/Mediaspeed

Navdušeno občinstvo je zbrane ustvarjalce nagradilo s stoječimi ovacijami!

Fotografije Marta Plasencia

Preberite še: Obiskali smo trenutno najbolj oblegan zagrebški Caffe bar 505 znane hrvaške vplivnice, in to je naša realna ocena!

Priporočamo tudi: Dobesedno športno-elegantno: Jennifer Lopez skombinirala prefinjen črn plašč skupaj s trenirko za doma in presenetljivo uspela (tako lahko to storite tudi vi) 19. 4. 2024

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik