Pripravljena za najdaljšo noč: kako zasijati?

Kaj obleči in kako zasijati na najdaljšo noč?

Pripravljena za najdaljšo noč: kako zasijati? - Foto: Fotografija Imaxtree, Fotografija www2.victoriassecret.com

Naj se sveti in blešči

Ali obleka ali zgolj modni dodatek. Tradicionalno vsi stremimo k nevpadljivi garderobi, tokrat pa naj zavore popustijo. Izberite majčko brez rokavov v kombinaciji črne in sive barve, posuto z bleščicami. Spodnji del naj pripade leggicam, tistim z videzom usnja. Obutev naj bo prilagojena počutju. Vrtoglave petke na črnih sandalih/gležnjarjih z neti ali črni škornji nad kolenom.

Primer 1: Pokažite seksi ramena. Oprijeta obleka do sredine stegen, visoke rokavice in clutch torbica. Na nogah salonarji, lasje zapeti v figo.

Primer 2: Mala nevpadljiva črna obleka, kombinirana s črnimi škornji čez kolena. Dve debeli zapestnici in torbica, ki pooseblja zapestnici. Lasje urejeni, gladki in spuščeni, umaknjeni z obraza ali ujeti v čop.

Krilo, obleka ali hlače?

Mala črna obleka predstavlja večno klasiko, a črna že dolgo časa ni edina barva, ki velja za svečano toaleto. Saten v srebrni, vijolični, turkizni, zeleni in modri barvi, korzet v kombinaciji s plapolajočim krilom, dolžina ostaja lastna izbira. Gole rame in gola kolena.

Primer 1: Satenasta obleka v srebni barvi, črne debele hlačne nogavice, črni salonarji in mala črna torbica. Nakita naj bo malo. Zapestnica ali neopazna verižica. Lasje speti v figo.

Primer 2: Usnjene hlače kombinirajte s satenasto majčko na naramnice, črnimi gležnjarji ter pisemsko torbico. Lasje naj prosto plapolajo v vetru.

Ljubiteljice jeansa nikar ne mislite, da vaš najljubši kos oblačila ni primeren za tovrstno zabavo. Vso pozornost s kavbojk preusmerite na zgornji del telesa in na modne dodatke, s katerimi ustvarimo želeno eleganco. Vseeno pa priporočamo temnejši ton hlač.

Primer: Temne skinny kavbojke, bela majica brez rokavov s potiskom, črn blejzer s ? rokavi, okoli vratu več verižic ter gležnjarji z vrtoglavo petko. Ne pozabite na minimalistično torbico in rock diva je pripravljena za najbolj noro noč v letu.

Da bi preusmerili poroznost na naše noge, medtem ko bi trup ostal skoraj neopažen, izberimo krilo. Moderne resice, ki se bodo svetile pod svetlobo na plesišču.

Primer: Nedekoltirana majčka, krilo z resicami, vrtoglavi salonarji, hlačne nogavice in majhna torbica preko trupa.

A vseeno se večina žensk najbolje počuti v hlačah. Čeprav se težko ločimo od najljubših jeansk, pa vseeno poskušajmo z nečim novim. Izberimo t.i. harem hlače, cevaste ali pa se odločimo za tesno prilegajoče se skinke.

Primer 1: Harem hlače (za novoletno zabavo predlagamo saten), preprosta majčka ter jopa s svetlečimi dodatki. Salonarji ali sandali, lasje speti v gladko figo. Nakit: uhani. Čim večji in bolj svetleči.

Primer 2: Bolj pogumne izberite kombinezon. Vrtoglavi sandali, v roki mala torbica in 1000 in ena zapestnica na desni roki. Lasje naj bodo spuščeni ali speti v neurejen čop.

Modni dodatki

Torbice naj bodo majhne. Takšne, da v njih pospravimo najljubšo šminko in nepogrešljivi mobilnik. Spogledujemo se z modernimi clutch torbicami, katere uspešno menja pisemska. Če pa ne želite ves čas skrbeti za torbo, pa si enostavno omislite miniaturno na zanimivi verigi. Ne pozabite, da lahko ta modni dodatek popestri celotno garderobo, zato ne skoparite z njihovo okrasitvijo. Barve se gibajo od črnih, srebrnih, zlatih, modrih pa tudi bela ni izjema. Moderni neti in raznobarvni kristalčki ter resice.

Letos ne pozabite na rokavičke. Naj bodo visoke ali pa z odprtimi prsti. Izbira materiala je popolnoma lastna izbira. H klasični mali črni obleki si omislite visoke, usnjene, črne, ki delujejo kot rokavi. Kadar rokavice niso okrašene, jih lahko sami „poživimo“ z nakitom. Velike zapestnice ali prstan, ki ga nosimo čez rokavice. Počutite se kot Audrey Hepburn na Zajtrku pri Tiffanyju.

Drugi nepogrešljivi trend letošnje zime so nogavice. Debele črne, ki skoraj ne pokažejo kože, prosojne, s svetlečim potiskom ali pa pisane, ki poživijo celotno garderobo.

In ne pozabite na spodnje perilo. Naj bo seksi in rdeče, ognjevito kot bo vaše prihajajoče leto.

Najbolj brano