Obogatite svojo poletno garderobo z brezčasnimi ženstvenimi kosi po meri sodobne ženske

Na torkovi Magični noči smo razvajali svoje brbončice in plesali v modnih ritmih modne znamke s.Oliver. Preprosto, učinkovito, dinamično in vsestransko, vse to združuje ta večna modna znamka. Dovolite si vpogled v modno revijo znamke s.Oliver, ki je predstavljena v videoposnetku, modne videze pa si podrobneje oglejte v fotogaleriji. 

Slika 1/9

Aleksandra Saša Prelesnik

Funkcionalno, večno in kreativno je slogan, ki bi ga morala prevzeti modna znamka s.Oliver, ki posameznemu modnemu navdušencu lahko ponudi veliko. Elle uredništvo pa je prav z namenom izbralo kose, ki ustrezajo ženski duši v vsej dinamiki njenega dneva. Omogočajo eleganco, gibanje, udobje in breztežnost. 

s.Oliver, ki je več kot modna znamka, s svojimi izdelki sooblikuje način življenja posameznika, hkrati pa pri oblikovanju upošteva njegove želje in potrebe. Oblačila odlikujejo prepoznavne linije, kreativnost, dinamika in usmerjenost v prihodnost. s.Oliver je moda za vsakogar, za vsak dan, za vse priložnosti in vse generacije.

Kolekcije so avtentične, urbane in sodobne, namenjene poslovnim ženskam in moškim, ki prisegajo na eleganco in kakovost. Med barvami pomladne kolekcije prevladujeta bež in bela, ne manjka pa niti klasične črno- bele kombinacije ter za ljubitelje barv predvsem barva fuksije.

Pred nami je dolgo toplo poletje, ki ga pričakajmo v lahkotnih in elegantnih oblačilih s.Oliver. 

V spodnjem videu si oglejte modno revijo modne znamke s.Oliver, v fotogaleriji pa si pobližje oglejte vsi modne videze. 

Fotografije: Aleksandra Saša Prelesnik, Helena Kermelj

Najbolj brano