Potovanje skozi stil z novo kolekcijo H&M za pomlad 2023

6. 3. 2023
Potovanje skozi stil z novo kolekcijo H&M za  pomlad 2023 (foto: Promocijsko gradivo)
Promocijsko gradivo

Kolekcija H&M pomlad 2023 raziskuje možnosti stilske preobrazbe za novo sezono. Kolekcija, ki jo je navdihnil mitski otok Isla Hennes, kupcem omogoča eksperimentiranje in ponuja vznemirljivo raznolikost mehkih tonov, drznih oblik in otipljivih tekstur. Kolekcija H&M pomlad 2023 bo na voljo v dveh izdajah. Predpomladna kolekcija bo na voljo na spletu in v prodajalnah od 9. marca 2023, pomladna pa od 30. marca 2023.

Isla Hennes je stilska destinacija za pomlad 2023. S karizmo, pustolovščino in ustvarjalnostjo za vsakim vogalom, otok poziva k eksperimentiranju in vas spodbuja, da poskusite nekaj novega. Azurna voda spodbuja živahne barvne palete, medtem ko vabljivi travniki spominjajo na botanične vplive kolekcije. Vas bodo skulpture na otoku na umetniških bienalih navdihnile za oblikovanje sodobne 3D silhuete? Ali pa vas bo divja flora zamikala, da poskusite z grafičnim potiskom? Potujte po otoku in poiščite edinstvene stile, ideje in navdih. To je destinacija za preobrazbo.

Kolekcija H&M za pomlad 2023 ponuja široko paleto stilov, s katerimi se lahko kupci igrajo, vsak pa je predstavljen v vrhunskih tkaninah po dostopni ceni. Zato je kolekcija razdeljena na dve izdaji - predpomladno in pomladno. V vsaki izdaji štiri stilske teme pripovedujejo drugačno zgodbo in prikazujejo priložnosti za preobrazbo na otoku Isla Hennes. 

Pri predstavitvi H&M-ove predpomladne kolekcije sodobno oblikovane obleke zasijejo v nepričakovanih podrobnostih. Neofolklorni elementi poudarjajo vezenine in kiparske silhuete, 3D-izraz se iz oblačil izlušči kot cvetlice, ki cvetijo na otoku Isla Hennes, mešanica črt in vzorcev pa dodaja lahkotnost. Črn telovnik, cargo hlače in dekadentno dodelan top z balonastimi rokavi za zavezati okoli pasu so bistvenega pomena.

Poleg zelene srajce in hlače z dvojnimi črtami ter sladko rožnate obleke z vodoravnimi črtami s tankimi naramnicami so tukaj še modni dodatki, ki sovpadajo z vsakim pomladnim videzom. S pomladno izdajo kolekcije se stvari obračajo v makro smeri z vezeninami, ki so večje od življenja, nadvse živahnimi potiski in otipljivim kvačkanjem. Izstopa bogata vijolična mini obleka z robovi, ki spominjajo na cvetne liste. Prav tako tudi babydoll obleka s potiskom rastlin, bela jakna z izrezanimi detajli na rokavih in topla oker pletena obleka z globokim V-izrezom.             

Fotografije promocijsko gradivo

Preberite še: Se še spomnite te 54-letne igralke iz serije Opravljivka? Elle urednice obožujejo njen stil

Priporočamo tudi: 3 znamenja, ki imajo v marcu še posebno srečo v ljubezni

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač