Pomladni hit iz Zare: Vsestranski dežni plašč v treh barvah in hitro razprodan

Po nizu mrzlih, deževnih in sneženih dni smo končno dočakali tako želeno sonce. Ne vemo, ali se je zima dokončno poslovila od nas, vsekakor pa so se poslovile zimske kolekcije. Zimska oblačila v ponudbi modnih znamk počasi nadomeščajo modeli za novo sezono, na Zarini lestvici prodajnih uspešnic pa je že prava pomladna klasika. Seveda, to je dežni plašč.

Pomladni hit iz Zare: Vsestranski dežni plašč v treh barvah in hitro razprodan - Foto: Profimedia

Kakšna bi bila pomladna sezona brez dobrega dežnega plašča? Je res nepogrešljiv kos oblačila za prehodno obdobje. Obožujemo jih, ker so vsestranski, nosimo jih lahko z vsem, od kavbojk in superg do oblek in petk. Odlično izgledajo v dnevnih kombinacijah, brez težav pa se podajo tudi v večerne. 

Zara je za pomladno sezono na trg poslala klasičen model trenč plašča, ki ga imamo najraje, in to kar v treh barvah. Trenutno najbolj priljubljen in prodajan model pa je oversized model iz mešanice bombaža in poliestra.

Zara, cena: 69, 95 evrov

Zara, cena: 69, 95 evrov

Zara, cena: 69, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ta zvok iz narave vas lahko za vedno reši nespečnosti: Šum, ki združuje nižje frekvence za poglobljeno izkušnjo spanca

Priporočamo tudi: 5 popolnih manikir, ki osvajajo srca modnih poznavalk: Večni videzi nohtov, ki nikoli ne bodo šli iz mode

Najbolj brano