Potiskana dolga obleka Mojce Mavec v stilu 70-ih je edini nov kos, ki ga potrebujete

Všeč nam je njen etno pridih.

Potiskana dolga obleka Mojce Mavec v stilu 70-ih je edini nov kos, ki ga potrebujete - Foto: IG

Vsestranska Mojca Mavec nam skoraj vsak teden postreže z vsaj eno izvrstno modno objavo, in tudi tokrat ni bilo nič drugače. Objavila je namreč čudovit stajling s pridihom sedemdesetih, ki bi ga lahko opisali kot popolno mešanico elegance in boemskosti.

Njegov glavni element predstavlja dolga obleka s prelivajočim se vzorcem v rjavi, kožni in modri barvi. Njen kroj je klasičen ter spominja na kultne obleke na preklop, ki niso nikoli zares zapustile modnega podija. Pravilno skombinirana, je ta obleka primerna za vse letne čase in številne priložnosti.  Mojca je obleko skombinirala s svetlo-rjavimi visokimi škornji in temno rjavnim pasom. Z izbiro modnih dodatkov za čisto petico je že tako lep kos še dodatno nagradila.

Preberite tudi: Nikoli ne uganete, katera barva čevljev je vodilni trend za leto 2023: Vpadljiv odtenek že videvamo na modnih pistah

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mojca mavec (@mojcamavec)

Če se tudi sami poigravate z idejo o nakupu kakšnega novega oblačila, vam priporočamo, da izberete podoben kos, ki se prilagaja široki paleti priložnosti ter ga je moč kombinirati na številne načine.

Fotografije IG

Preberite še: TIKA HRIBAR IN TAJKA SELAN: "Kozmetika ne briše gub."

Priporočamo tudi: Ljubezen je v Ljubljani: Prijahaja LUV fest – festival Ljubezni, Umetnosti in Vandranja

Najbolj brano