Parižanke so ta hip obsedene s temi Zarinimi skinny kavbojkami s kamenčki

24. 5. 2023
Parižanke so ta hip obsedene s temi Zarinimi skinny kavbojkami s kamenčki (foto: Profimedia)
Profimedia

Hlače z bleščicami in učinkom "neskončno dolgih nog", ki so osvojile najvplivnejše modne vplivneže, da so z džinsom še izboljšali svoj najboljši videz.

Imeti dobro garderobo je odlično in pravzaprav je to glavni ključ za oblikovanje tisočerih različnih videzov, ne da bi zapadli v nepotrebne stilske krize. Vendar pa moramo občasno v svojo garderobo vključiti več inovativnih kosov, da bi naredili razliko in preprost videz spremenili v videz, vreden stilista. Kako doseči ta cilj? Z Zarinimi novimi kavbojkami je to za zdaj preprosta naloga.

Nov model superprilegajočih se širokih kavbojk s supermodernim detajlom za leto 2023: kristali. Kristali na hlačah? Da, in ne bojimo se vam povedati, da so spektakularni.

To so potrdile tudi Parižanke in Milančanke. Bile so prve, ki so dobile v roke ta model, ki obljublja, da bo postal eden od največjih hitov blagovne znamke to pomlad/poletje 2023.

Poleg tega imajo neverjetno laskav vzorec. Super zasnova z visokim pasom in 'full lenght' hlačnice z učinkom 'neskončno dolgih nog', v katere se boste, opozarjamo vas že zdaj, zaljubili takoj, ko jih boste pomerili. Izgledajo neverjetno.

Poleg tega imajo, kolikor imajo podrobnosti nanosa bleščic, še vedno prednosti katere koli vrste džinsa: so udobne, nosljive, vsestranske, laskave, preproste in enostavne za kombiniranje.

Zara, cena: 49, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To so nebesna znamenja, ki se po mnenju strokovnjakov najpogosteje ločujejo

Priporočamo tudi: Napaka, ki jo delajo mnogi: Ne zvečer, za največje rezultate bi morali telovati v tem delu dneva

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan