Obleka princese Charlotte s kronanja popoln "mini me" trenutek: S Kate Middleton nosili ujemajoči obleki in cvetlično tiaro

Na slovesnosti sta bili valižanska princesa in njena osemletna hčerka podobno oblečeni. Začenši s tiaro. Obe v srebrni barvi in s kristali, podpisani Jess Collett X Alexander McQueen. Njen videz si oglejte v fotogaleriji.

Slika 1/3

Tesno razmerje sedanje valižanske princese z modno hišo Alexander McQueen se je začelo pred več kot desetimi leti, na njen poročni dan, ko je izstopila iz kraljičinega Rolls-Roycea Phantom VI, oblečena v spektakularno čipkasto obleko, ki jo je oblikovala umetniška direktorica te znamke Sarah Burton.

Od takrat se je Kate za obleko McQueen odločila ob neštetih pomembnih priložnostih, od krstov svojih otrok do upodobitve na treh uradnih portretih za njen 40. rojstni dan, ki jih je posnel fotograf revije Vogue Paolo Roversi. Zdaj je očitno, da je njena hčerka, princesa Charlotte, to postala družinska tradicija. Njen videz s kronanja si oglejte na naslednjih fotografijah.

Profimedia

Najbolj brano