Nino Šušnjara čaka zanimivo modno sodelovanje

Samsung Slovenija je ob lansiranju novega pametnega telefona Galaxy Alpha, ki predstavlja nov mejnik v razvoju naprav Galaxy, sklenil zanimivo sodelovanje.

Promocijsko sporočilo, 19. 9. 2014
Nina Šušnjara pravi, da bodo s Samsungom pisali novo modno zgodbo. - Foto: promocijsko gradivo

Priznana modna oblikovalka Nina Šušnjara bo za ta prefinjen in podrobno oblikovan mobilnik s kompaktnim kovinskim ohišjem oblikovala drzen ovitek.

"Veselim se sodelovanja s Samsungom in hvaležna sem, da bom lahko kreativna na čisto nov in drugačen način. Tako rastem in se razvijam. Skupaj bomo napisali novo modno zgodbo," je o sodelovanju povedala Nina.

Bernard Purkart, vodja prodaje, Samsung Slovenija pa o sodelovanju z Nino pravi: "S telefonon Galaxy Alpha smo ustvarili napravo, ki spaja optimalno funkcionalnost in privlačno zunanjost. Z njo smo uzrli idealno priložnost, da se povežemo in ponudimo priložnosti mladim, izjemno kreativnim oblikovalcem iz domačih vrst. Veseli smo, da bo Nina Šušnjara izdelala drzen ovitek in zelo smo radovedni, da vidimo kakšen bo."

Ovitek bo ekskluzivno predstavljen 13. oktobra v ljubljanski Operi na podelitvi nagrad Elle Style Awards 2014 (več o nagradah in nominirancih najdete na www.elle.si/styleawards).

Samsung

Sicer pa kmalu razkrijemo, kako lahko 'limited edition' ovitek pristane v vaših rokah!

Najbolj brano