Nicole Kidman v 'preppy videzu', ki v modo za vedno vrača srajce, ki smo jih pred 10 leti nosili vsi

6. 5. 2024
Nicole Kidman v 'preppy videzu', ki v modo za vedno vrača srajce, ki smo jih pred 10 leti nosili vsi (foto: Profimedia)
Profimedia

Tudi Naomi Campbell je potrdila, da so klasični srajčni ovratniki najbolj elegantna možnost za dogodke, ki ne zahtevajo zelo strogega kodeksa oblačenja, vendar še vedno želimo biti prefinjeni (vključno s prosojno bluzo).

Elementi preppy sloga so s prosojnimi srajcami in srajčnimi ovratniki odmaknjeni od šolskega pridiha in navdušujejo poznavalce (tj. Nicole Kidman in Naomi Campbell).

Stil Nicole Kidman je mešanica klasične elegance in sodobne drznosti, na koncu pa vedno osupne s svojo prefinjenostjo in brezčasnim šarmom tako na rdečih preprogah, po katerih se sprehaja, kot v vsakdanjem življenju. Njene izbire izžarevajo eleganco in ob tej priložnosti ji je uspelo združiti enega najbolj prepotentnih trendov s prosojnicami, ki so daleč od estetike. Seveda z roko v roki z Donatello Versace.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nathalia Rufino (@reasonkidman)

Videz, ki ga je predlagala Donatella Versace in za katerega se je odločila igralka, številka 51 predloga za prihajajočo sezono jesen-zima 2024, je vključeval rokavice - čas je, da se privadimo na misel, da bodo še en dodatek in ne le za zaščito pred mrazom, kako ponosen bi bil Karl Lagerfeld -, najbolj priljubljene pajkice to pomlad in seveda par črnih balerink.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nathalia Rufino (@reasonkidman)

Kar se tiče osebnih dotikov igralke je bila najpomembnejša njena predanost razkazovanju spodnjega perila, zlasti črnega čipkastega modrčka. Od ustvarjalcev trenda brez hlač prihaja konec strahu pred tem, da bi bilo naše spodnje perilo vidno ali prozorno. Črni modrček z belo majico? Odločen da. prozorna majica z modrčkom, ki se vidi skozi? Rezultat je nedvomno genialna poteza.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Check the Tag (@checkthetag)

Vendar je bil v njeni obleki en element, ki je izstopal od preostalega videza: srajčni ovratnik, vključen v zgornji del. Srajčni ovratniki so zelo vsestranski kosi, ki lahko popolnoma spremenijo videz oblačila, poleg tega pa so lahko vključeni neposredno v oblačilo ali pa so dodatek in so videti kot ovratnik.

Tudi Naomi Campbell se je za enega od dogodkov serije The Super Models na Apple TV odločila za srajčni ovratnik in prosojna bluza. V njenem primeru se je odločila za plisirano krilo do kolen, ki je bilo v pasu zavezano s pentljo, kar je še ena aluzija na koketirajočo estetiko in izogibanje pretirano šolskim pridihom. Manekenka z magnetno prezenco je znala čim bolj brezhibno kombinirati črno in belo ter nam pokazala, da so lahko tudi najpreprostejši srajčni ovratniki najbolj laskavi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr .🧿Naomi Campbell (@naomi)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Modni svet je ustoličil novo modno ikono, igralko Anne Hathaway: Oglejte si njene zadnje 4 stajlinge, s katerimi je navdušila

Priporočamo tudi: Bleščice, korzet in preščipnjen pas: 66-letna Sharon Stone v oprijeti obleki ukradla vso pozornost

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač