Nevsiljiva kombinacija Brigitte Macron v senci razkošne obleke kraljice Maxime. Se vam zdi dobra izbira?

9. 12. 2023

V Muzeju dekorativne umetnosti v Parizu so odprli razstavo "Iris van Herpen. Kiparjenje čutov". Posvečen je delu ikonične 39-letne nizozemske modne oblikovalke Iris van Herpen, ki pri svojem delu spretno združuje visoko modo z novimi tehnologijami. Razstavo, ki si jo je mogoče ogledati do 28. aprila 2024, je odprla nizozemska kraljica Maxima v družbi francoske prve dame Brigitte Macron. Kaj sta nosili, si oglejte v fotogaleriji.

1 / 5
Profimedia

V Muzeju dekorativne umetnosti v Parizu so odprli razstavo "Iris van Herpen. Kiparjenje čutov". Posvečen je delu ikonične 39-letne nizozemske modne oblikovalke Iris van Herpen, ki pri svojem delu spretno združuje visoko modo z novimi tehnologijami. Razstavo, ki si jo je mogoče ogledati do 28. aprila 2024, je odprla nizozemska kraljica Maxima v družbi francoske prve dame Brigitte Macron. Njuni obleki si oglejte na naslednjih fotografijah.

Ne spreglejte:

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ta izjemno seksi trend kratkih hlač bo to zimo in v praznični sezoni zamenjal mini krilo

Priporočamo tudi: Stara je 90 let, a izgleda 30 let mlajša! Skrivnost čudovitega videza Joan Collins + njen mali trik za hujšanje

Morda vas bo zanimal tudi ta pogovor, ki ga vodi Borut Pahor.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan