Vsi modni trenutki zvezdnic z rdeče preproge s sinočnje podelitve nagrad grammy: Najbolj drzne, elegantne in ekstravagantne kreacije, ki si jih bomo zapomnili

Grammyjeva rdeča preproga je ena najbolj ekstremnih v sezoni in edina, ki ji še nihče ni očital, da je dolgočasna. Številni najbolj prepoznavni stilski trenutki v pop kulturi se rutinsko zgodijo na tej slovesnosti in včeraj je bilo veliko videzov, za katere že zdaj veste, da bodo še leta krožili po spletu. V fotogaleriji si oglejte, kdo je na rdeči preprogi podelitve nagrad grammy 2023 nosil najboljše, najbolj drzne, najsvetlejše in, da, največje kreacije, od nadvse seksi oblek morske deklice do pretiranih potiskov.

Slika 1/17

V fotogaleriji si oglejte najlepše oblečene zvezdnice.

Profimedia

Rdeča preproga na včerajšnji 65. podelitvi nagrad grammy zagotovo ni razočarala. Zvezdniki so s svojo garderobo dajali drzne izjave, pa naj je šlo za nadvse privlačne ogrinjala ali dolge, široke vlečke. Najbolje oblečeni so bili tisti, ki so uravnotežili dramatičnost, ki se pričakuje na podelitvi grammyjev, z občutkom prefinjenosti in uglajenosti.

Raperka Doja Cat se je na primer odločila za gotsko pot v črni obleki iz lateksa znamke Versace. Najboljši vintidž trenutek večera pa je pripadel Anitti. Brazilska pevka se je odločila za vintidž Versacejevo obleko iz leta 2003. Ostale čudovite kreacije si oglejte v fotogaleriji.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Blake Lively je drastično spremenila svojo barvo las: Igralka se je odločila za spremembo, s katero je nekoč že navdušila

Priporočamo tudi:To pomlad se v modo vračajo elegantni ženski čevlji, za katere smo vedno mislili, da so staromodni

Najbolj brano