Najbolje oblečene zvezdnice na podelitvi nagrad BAFTA 2022: Oglejte si najlepše modne videze

Vsak ima svoje mnenje o modi, a na podelitvi nagrad BAFTA 2022 so vse razlike v pogledih pripeljale do fascinantnih stilskih trenutkov. Zvezdnice se lahko izražajo na nešteto načinov in letos so to tudi storile. Če si želite ogledati najbolje in najlepše oblečene modne ikone, ki so se sprehodile po rdeči preprogi, si modne videze oglejte v fotogaleriji ter se naužijte domiselnih in prefinjenih figur zvezdnic. 

Slika 1/20

V fotogaleriji si oglejte najlepše modne videze zvezdnic, videne na rdeči preprogi.

Profimedia

Po lanski digitalni slovesnosti se BAFTA 2022 vrača v vsem svojem sijaju. Industrijski veterani in nastajajoče zvezde so krasile rdečo preprogo v bleščečih oblekah, narejenih po meri in predvsem glamuroznih, oblekah vrednih Hollywooda.

Barvite videze sta prinesla zvezdnica West Side Story Ariana DeBose, ki je nosila sončno rumenega Oscarja de la Renta, in Bridgertonova Simone Ashley, ki je osvetlila rdečo preprogo v rožnatem kostimu znamke Valentino. Uzrli smo veliko tila, a žamet je bil še posebej priljubljena izbira na letošnji podelitvi nagrad, ki so jo nosile Lady Gaga, Salma Hayek, Naomi Campbell in Daisy Ridley.

Zopet nas je navduševala zvezdnica Selena Gomez, ki se s svojo ljubko očarljivostjo predstavila v dolgi živo rdeči obleki. Pravo razkošje pa sta predstavili Elle Fanning v biserno zlati obleki ter Sienna Miller, ki se je odločila za svilnato obleko, ki se je nežno dotikala njenih oblin, Sienna pa prav tako ni pozabila na detajle, saj je izbrala črne, čipkaste rokavice, ki so izražale čutno eleganco. 

Fotografije: Profimedia 

Preberite še: Pozabite na droben zlat nakit, prihaja trend, ki smo ga oboževali pred 20 leti

Priporočamo tudi: Letizia Ortiz pokazala, kako to pomlad elegantno nositi obleko s cvetličnim motivom

Najbolj brano