Najbolj šik Zarine poletne kavbojke se vračajo tudi letos! Izbirate lahko med tremi barvami

V Zarini spletni trgovini so zdaj na voljo najbolj laskave kavbojke culotte kroja, kar si jih lahko zamislite.

Najbolj šik Zarine poletne kavbojke se vračajo tudi letos! Izbirate lahko med tremi barvami - Foto: Profimedia

Med novostmi v trgovini Zara ta teden ena zares izstopa. To so kavbojke "culotte" kroja, ki je bolj laskav kot kateri koli drugi. Vedeli smo, da moramo to informacijo takoj deliti, saj se tako dobro prilegajo, da mislimo, da ne bodo dolgo v prodaji.

Te hlače so za nas pravo čudo, saj imajo silhueto "culotte", ki je tako laskava vsem postavam. Poleg tega, da nam pomagajo zmanjšati obseg pasu, nam vizualno dodajo nekaj centimetrov. Drugi odličen dodatek, zaradi katerega se te kavbojke Zara zdijo odlične, je visok pas. Zaradi njega je postava vedno videti bolj definirana, z izrazitimi zlatimi gumbi pa jo še bolj poudari. Vrhunska podrobnost? Sprednji žepi z našitki, ki vedno dodajo prefinjen pridih.

Nekaj, kar nam je zelo všeč pri teh kavbojkah culotte iz Zare, je tudi barva. Menimo, da je ta zelo svetel odtenek sprane modre barve idealen za poletje. Vsem videzom, ki jih oblikujemo z njimi, daje zelo svežino. Dobra novica je, da so ustvarili tudi bolj klasično modro barvo, če imate raje temnejši odtenek. Za tiste, ki imajo raje sijočo belo barvo, se lahko odločite tudi zanjo.

Zarine kavbojke culotte z gumbom stanejo 29,95 €.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Amal Clooney za zmenek z Georgeom nosila najbolj romantično poletno obleko

Priporočamo tudi: Kate Middleton z elegantnim stilom pokazala, kako po kraljevsko nositi bele kratke hlače

Najbolj brano