Naj vam zastane dih od navdušenja! Poiščite svoj glamurozen stajling za novoletna praznovanja v kolekciji bleščic Comma

Zabava se je vrnila. Svetleči materiali in ključni elementi, kot so draperije in bleščice, poudarijo praznični videz. Kdaj nositi bleščice in vse skupaj z bleščicami, če ne zdaj? Seveda vaša garderoba ne sme prestopiti meje in v nekem trenutku postati sinonim za kič. A nekaj detajlov ali en outfit so povsem dovolj za popolnost teh novoletnih praznovanj. Oglejte si kolekcijo bleščic Comma in pogumno stopite iz cone udobja ter preizkusite nekaj drugačnega in nenavadnega. 

Naj vam zastane dih od navdušenja! Poiščite svoj glamurozen stajling za novoletna praznovanja v kolekciji bleščic Comma - Foto: Tibor Golob

Naslednji odtenek barve, ki ga potrebujete v svoji garderobi, je modra. V morju čudovitih trendov in barv, ki jih bomo nosili v dneh, ki so pred nami, je modra klasika, ki nikoli ne gre iz mode.

Intenzivna modra, ki se lesketa, sije in izgleda preprosto kraljevsko, s to barvo preprosto ne morete zgrešiti. Prilega se vsem tipom žensk, ki jim daje klasičnost, resnost in eleganco, kot se za prave kraljice spodobi. To barvo lahko nosite vpadljivo, kot obleko, kombinezon ali kostim ali le kot modni dodatek, na primer čevlje.

Je odlična izbira za posebne priložnosti ali kot vsakodnevna kombinacija, še posebej, ko se želite počutiti ženstveno in elegantno. Odlično se poda k nevtralnim odtenkom, v kombinaciji z oblekami, bluzami, plašči in hlačami pa je videti res neustavljivo. 

Letošnjo zimo bomo poleg v oblekah preživele v pleteninah, ki veljajo za glavnega zaveznika zime.

Pletenina je udobna in topla, voluminozna in kot taka idealna za sestavljanje večplastnih kombinacij, v katerih boste urejene in se hkrati počutite udobno.

Ko govorimo o materialih za zimo, je kašmir zagotovo na vrhu lestvice. Kosi iz kašmirja so udobni, kvalitetni, radi jih nosimo in so enostavni za kombiniranje.

In ne smemo pozabiti na klasično črno obleko. Izbirajte med gladkim satenom za brezčasno eleganco ali glamuroznimi bleščicami za videz, ki vzame dih.

Fotografije: Tibor Golob

Model: Klara P. (ZT Models)

Najbolj brano