Na kratko: Louis Vuitton, Yves Saint Laurent, Eva Mendes

Louis Vuitton te dni razveseljuje Japonce. Ne samo, da francoski gigant v začasni trgovini v Aoyami prodaja usnjene izdelke, ki jih je za modno hišo oblikoval Rei Kawakubo (Comme des Garćons), ampak je predstavil tudi udarno kampanijo, namenjeno samo japonskemu trgu.

Na kratko: Louis Vuitton, Yves Saint Laurent, Eva Mendes - Foto: Fotografija Imaxtree, Fotografija Reddot, Fotografija Cinemania group, promocijski material

Kampanija bo luč sveta zagledala oktobra meseca. Glavna zvezda reklamnih panojev pa bo francoska igralka in lepotna ikona Laetitia Casta, ki bo objemala znamenito Vuittonovo torbico.

Tako romantično in tako francosko.

Spomin na Yvesa

Carolina Herrera, Tom Ford, Linda Wells v imenu Allure-ja, Pierre Bergé in Catherine Deneuve se bodo poklonili preminulemu modnemu oblikovalcu Yvesu Saint Laurentu v dokumentarnem filmu, ki ga bodo predvajali 18. septembra tega leta.

Dokumentarec je začetek 52. tedenskih serij oblikovalskega maratona, kjer bodo predstavili 52 različnih kreatorjev kot so Donatella Versace, Stella McCartney in Vivienne Westwood.

"On je največji oblikovalec vseh časov, kaj ni? Naredil je tako veliko pomembnih stvari kot so smoking, prozorna obleka, hlače za ženske in še veliko, veliko več. Zame je zelo pomemben tudi njegov presenetljiv občutek za barve, " je povedal Bergé, oblikovalčev življenjski in poslovni partner.

Saint Laurent se ravno tako pojavi v dokumentarcu. Junija preminuli legendarni modni kreator je dejal:

"Hočem, da se me spominjajo s spoštovanjem. Christian Dior me je naučil, da moda ni nepomemben poklic, kjer nekdo zabava samega sebe, ampak je globokoumen in spoštljiv."

Eva o goloti

Igralka Eva Mendes se je pojavila na modni reviji Calvina Kleina, oblečena v več oblačil kot jih nosi v reklami za novo dišavo.

"Vedela sem, da bo v dobri stari modi Calvina Kleina malo kontroverznosti, " je povedala latino lepotica, ki se v reklami pojavi popolnoma gola, "a sem resnično presenečena koliko prahu je dvignila ta reklama. Nikoli nisem obžalovala sodelovanja. Želim si narediti še več."

Ni bilo prvič, da se je rjavolaska pojavila gola v javnosti. Gola se pojavi ob Denzlu Washingtonu v filmu Dan za trening ter ob Joaquinu Phoenixu v trilerju Mafijske noči.

"Slačenje ni nekaj, kar naredim z lahkoto. Ampak, če ima kakršenkoli smisel, se s tem popolnoma strinjam, " je še dodala lepotica.

Najbolj brano