Na kratko: London Fog, Femme, Balenciaga, Rag & Bone, Rochas

Kratke novice iz sveta mode.

Na kratko: London Fog, Femme, Balenciaga, Rag & Bone, Rochas - Foto: Fotografija promocijsko gradivo, Fotografija Imaxtree, Fotografija www.mulberry.com

Reklamni kampanji za London Fog in Femme

V jesenski reklamni kampanji znamke London Fog opazimo prekrasno Gisele Bündchen. Po ogledu seksi fotografij pa pogled beži na raven trebušček manekenke, katere nosečnost se že vidi na slikah, ki niso bile računalniško obdelane. V reklamni kampanji Brazilka pozira v trenčkotih, katerih cena se giblje med 150 in 350 dolarjev.

Kampanja za Femme, kolekcijo Hilary Duff ustvarjeno za DKNY, je zunaj. Poleg vsestranske lepotičke, v reklami, ki jo je posnel Scott “The Sartorialist” Schuman, sodelujeta še Gracie Carvalho in Sophie Srej.

Balenciaga Edition

Novo presenečenje iz modne hiše Balenciaga. Predstavili do novo verzijo unikatne kolekcije Edition, kjer ponovno ustvarijo klasične kose narejene izpod rok Cristobala Balenciage. Kolekcija bo na voljo ekskluzivno v pariški trgovini LE Bon Marche samo od 11. septembra do 5. oktobra. Devetnajst kreacij Nicholasa Ghesquiereja je navdihnjenih z osnovnim dizajnom nesmrtnega oblikovalca, z modernim dotikom in novimi tekstilijami. Originalna kolekcija je bila ustvarjena v obdobju med letoma 1932 in 1967.

Modni štirinožci

Pri Mulberryju so ustvarili nekaj za naše hišne ljubljenčke. Prestižna znamka je predstavila oblačila za pse, imenovano Mulberry for Mutt. Omenjena linija dodatkov bo na voljo v roku slabega meseca dni.

Oblikovalka Jessica Stam

Manekenka Jessica Stam bo sodelovala z modno hišo Rag & Bone. A ne kot model, ampak kot oblikovalka. Kot je izdal hišni kreator David Neville bodo skupaj ustvarili nekaj kosov oblačil za pomladne mesece.

Spremembe pri znamkah Salvatore Ferragamo in Rochas

Oblikovalec moških oblačil pri podjetju Salvatore Ferragamo Massimiliano Giornetti bo začel oblikovati ženska oblačila. Italijan bo zamenjal Cristino Ortiz, katere zadnja kolekcija bo pomladanska.

Rochas bo konec septembra sodeloval na pariškem tednu mode. A tokrat ne bo imel zgolj prezentacijo, ampak lastno modno revijo za kolekcijo pomlad - poletje 2010.

Najbolj brano