Na kratko: Juliette Lewis, Dieselov Fiat 500, Alice Temperley, Marin Hopper, Marni

Juliette Lewis je tudi na milanskih modnih brveh dokazala, da je rojena morilka.

Na kratko: Juliette Lewis, Dieselov Fiat 500, Alice Temperley, Marin Hopper, Marni - Foto: Fotografija Imaxtree, Fotografija Cinemania group, promocijski material, Fotografija promocijski material, Fotografija www.haywardluxury.com, promocijski material

Igralka in vodilni vokal skupine Juliette and the Licks je svoj prvenec doživela v soboto na modni reviji italijanske znamke Miss Bikini Luxe. Predstava se je začela z njeno novo skladbo Hot Kiss.

Vsestranska Juliette trenutno snema film Whip It! ter že tretji glasbeni album, ki naj bi luč sveta zagledal drugo leto.

Renzov nov prevoz

Renzo Rosso in Lapo Elkann sta se skupaj pojavila v milanskem muzeju znanosti in tehnologije, da bi proslavila Dieselovo omejeno kolekcijo Fiata 500.

Tradicionalni Dieselov znak se pojavi na platiščih in na menjalni ročki.

Čeprav je Rosso že naročil Fiatovega malčka, pa le-ta ne bo nadomestil njegovega najljubšega prevoznega sredstva: helikopterja.

"Uporabljal bom oba, " se je pošalil Rosso.

Medtem pa je Elkann z vsemi mislimi pri odprtju svoje prve italijanske samostojne trgovine za moške v Milanu. Otvoritev načrtuje januarja prihodnje leto.

Temperleyino dete

Modna oblikovalka Alice Temperley je v soboto rodila svojega prvorojenca, ki ga je poimenovala Fox London Temperley von Bennigsen Mackiewicz.

Njen tiskovni predstavnik je javil, da se mamica in fantek počutita dobro.

Kreatorka, ki ponavadi svojo kolekcijo predstavlja na tednu mode v New Yorku, je zaradi poroda najnovejše stvaritve za pomlad - poletje 2009 pokazala 15. septembra v Londonu.

Skrivnostne torbe

Nekdanja modna urednica pri reviji Elle Marin Hopper je v tajnosti ustvarjala svojo kolekcijo torbic.

Znamka, ki vsebuje torbice narejene iz eksotičnih kož, je dobila ime po njenem dedku, znanem hollywoodskem agentu Lelandu Haywardu.

Hči igralca Dennisa Hopperja je nekaj svojih izdelkov s kolekcije Hayward Luxury privatno prodala klientom v Los Angelesu, na začetku leta 2009 pa računa na prodor na trg.

Poletna ponudba

Consuelo Castiglioni, kreativna direktorica pri modni hiši Marni, bo predstavila kolekcijo imenovano Marni poletna izdaja 2009, ki bo vsebovala najljubše dizajnerjeve kose s preteklih kolekcij.

Linija bo vsebovala večne lahkotne, zračne kratke majice, bluze, tunike, obleke segajoče do gležnjev in moške hlače.

Castiglioni je kosom dodala ogromno zanimivih dodatkov. Med njimi so šolska torba z jermenom, torba za čez ramo ter okrogla torba, katere je okrasila z različnimi potiski, z usnjenimi, lesenimi detajli ter nakitom s smole in roževine.

Fotografije promocijski material, Imaxtree

Najbolj brano