Na kratko: Carlos Miele, Alessandro Dell’Acqua, Marni

Če ste se spraševali, kdo bo naslednji modni oblikovalec, ki bo zaplul v moško modo, je ugibanj konec. To je Carlos Miele.

Na kratko: Carlos Miele, Alessandro Dell’Acqua, Marni - Foto: Fotografija Imaxtree

Miele, najbolj znan po svojih večernih toaletah na rdeči preprogi, bo svojo linijo moških oblačil ekskluzivno predstavil januarja v Braziliji.

Obljubil je, da bodo oblačila vsakodnevna ter okolju prijazna, liniji oblačil pa bo dodal tudi kolekcijo ženskih in moških kopalk.

Majhna črna obleka

Italijanski dizajner Alessandro Dell’Acqua je predstavil kolekcijo imenovano Alessandro Dell’Acqua Black Dress, katera bo predstavljena kot del njegove predjesenske kolekcije za leto 2009.

Na voljo bo 20 črnih oblek, ki bodo primerne tako za dnevno kot večerno opravo. Predstavili jih bodo v oblikovalčevem razstavnem prostoru v Milanu v sredo, 12. decembra, medtem ko bodo v trgovinah maja naslednje leto.

Marni in Moncler dobrodelno

Ne glede na hude čase, pri italijanski modni hiši Marni ter znamki športnih oblačil Moncler upajo, da bodo revnim otrokom po svetu zagotovili svetlejšo prihodnost.

Marni je predstavil dva posebna projekta imenovana In a World of My Own ter Dreams of Growing Up, kjer so umetniki otroci iz Brazilije, Kolumbije, Gvatemale, Tibeta in Indije.

V mojem svetu so bili otroci po svetu pozvani, naj narišejo sebe v namišljenem svetu. Stvaritve so natisnili na 240 bombažnih nakupovalnih torbic, katere bodo prodajali izključno v Marnijevih butikih vse od konca novembra.

Pri projektu Dreams of Growing Up pa so izbrali pet sličic, ki so jih preslikali na bele in sive kratke majice. Majice bodo na voljo na internetni strani modne znamke.

Fotografiji Imaxtree

Najbolj brano