Monaška princesa Charlene pripravljena na pomlad v svetlo modrem hlačnem kostimu

Najbolj priljubljena možnost za vse pomladne priložnosti.

Monaška princesa Charlene pripravljena na pomlad v svetlo modrem hlačnem kostimu - Foto: Profimedia

Po nekaj tednih odsotnosti iz javnosti se je Charlène Monaška ponovno pojavila v modri obleki in bila videti bolj sijoča kot kdaj koli prej. Charlène, ikona elegance zaradi svojega vedno brezhibnega videza, nam je ponovno ponudila navdih za elegantne spomladanske obleke. Modra obleka blagovne znamke Akris (ene od njenih najljubših modnih hiš) je resnično prefinjena in elegantna ter napoveduje vse nove modne trende za pomlad in poletje 2023. Elegantna, a vsestranska obleka, ki jo je monaška princesa Charlène nosila na kosilu za ženske v športu ob mednarodnem dnevu žensk.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @miss_nostalgiamc

Kako nositi modro obleko Charlène Monaške?

Klasična obleka, ki je vsestranska in funkcionalna, ostaja elegantna obleka, ki jo morate imeti v svoji garderobi za vse bolj formalne priložnosti. S prihodom poletne sezone izberite svetlejše barve in vzorce, kot je zlahka dokazala Charlène, ki je izbrala svetlo modro obleko, sestavljeno iz suknjiča z dvorednim zapenjanjem ter elegantnih dolgih hlač ravnega kroja, ki se ujemajo ton v tonu, ter črnih čevljev. Svetlomodra obleka (ali kateri koli drug odtenek po vaši želji) je tudi odlična zaveznica za manj formalne obleke, če jo kombinirate s športnimi copati svetle barve, za bolj ležerne, sproščene videze, ki ne žrtvujejo elegantnega čara obleke.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Zara vrača kratko obleko "bandeau" iz leta 2005 in jo izboljša do te mere, da postane obvezen kos te pomladi

Priporočamo tudi: To pomlad se v modo vrača najbolj elegantna različica balerink, ki jih lahko kombinirate z vsem

Najbolj brano