Monaška princesa Charlene glamurozna in v središču pozornosti na silvestrovo

10. 1. 2024
Monaška princesa Charlene glamurozna in v središču pozornosti na silvestrovo (foto: Profimedia)
Profimedia

Monaški princ Albert je imel novoletni govor skupaj z ženo Charlène Monaško.

Charlène se je še enkrat pojavila na odmevnem dogodku. Le nekaj dni po razkritju tradicionalne božične voščilnice sta se princesa in njen mož Albert II. ob novem letu še enkrat pojavila na družbenih omrežjih. Medtem ko so številne kraljeve družine, med njimi Kate Middleton in princ William, konec leta izkoristile za to, da so na videoposnetkih razkrile najpomembnejše dogodke preteklega leta, je brat Stephanie in Caroline Monaške svoj tradicionalni novoletni nagovor iz kraljeve palače v Monaku podal pred kamero, pri čemer je lahko računal na podporo svoje žene.

S svojo voščilnico sta Charlene in Albert iz Monaka dala Kate in Williamu veliko lekcijo

Charlène v obleki Ralph Lauren

V žametni obleki z dolgimi rokavi znamke Ralph Lauren je bila mati dvojčkov Jacquesa in Gabrielle videti sijoča. Pozorno je spremljala govor princa Alberta in ob koncu njegovega govora spregovorila nekaj besed - v francoščini, angleščini in monaškem jeziku - ter njunim oboževalcem zaželela srečno novo leto.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Palais Princier de Monaco (@palaisprincierdemonaco)

Princ Albert ni bil edini, ki je imel govor ob novem letu. Tudi danska kraljica Margrethe II. se je pridružila k vaji in naredila velik vtis. Po 52 letih vladanja je 83-letna vladarica naznanila, da namerava abdicirati v korist svojega najstarejšega sina, princa Frederika. "14. januarja 2024, 52 let po tem, ko sem nasledila svojega ljubljenega očeta, se bom umaknila s položaja danske kraljice. Prestol bom prepustila svojemu sinu, princu Frederiku," je izjavila in povzročila šok po vsej državi.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To so škornji, ki vaše noge naredijo daljše in vitkejše: Najbolj zaželen model, ki so ga modna dekleta vrnila v stilu

Priporočamo tudi: Pozabite na oljčno in repično olje, to je najbolj zdravo olje na svetu: Prednosti superživila, ki bi ga morali uživati vsi (privoščite si ga ob zajtrku)

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk