Beli kostim Mojce Mavec je visoko na našem seznamu želja

8. 3. 2023
Beli kostim Mojce Mavec je visoko na našem seznamu želja (foto: IG)
IG

Vsaka dobra garderoba potrebuje vsaj enega.

Kostim je modna stalnica, s katero se skoraj vsaka ženska sreča prej ali slej. Je namreč bližnjica do dobrega modnega sloga, ki očara tako na formalnih kot neformalnih druženjih. Že dolgo namreč vemo, da ta ni primeren le za pisarniško okolje in lahko odlično funkcionira tudi za vsakdan.

V zadnjih sezonah ga lahko vidimo v številnih barvnih variacijah, ki se odmikajo od klasične črnine, z belo različico pa nas je presenetila vedno nasmejana popotnica in voditeljica Mojca Mavec.

Za nedavno delovno obveznost je namreč oblekla čudovit umazano bel kostim, ki kar kriči po šik eleganci. Suknjič je izbrala v 'oversize' stilu, medtem ko hlače delujejo sproščeno, a se še vedno prilegajo njenemu telesu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mojca mavec (@mojcamavec)

Obenem je obula visoke pete in si na ustnice nanesla rdečo šminko, tako pa dosegla videz, h kateremu bomo stremele ob prvi pravi priložnosti.

Dobra stran kostimov je ta, da lahko hlače ali suknjič nosimo tudi posamično in tako čim boljše izkoristimo njegov nakup, obenem pa ustvarimo prostor za nove modne kombinacije.

Fotografije IG

Preberite še: Pozabite na črno maskaro, to je lepotni videz, ki si ga boste zapomnili: Gigi Hadid na milanskem tednu mode otvorila trend pastelnih trepalnic

Priporočamo tudi: Teden mode v Milanu: to so najbolj odmevne modne revije!

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik