Med modnimi poznavalci se šušlja, da bosta ta pleteni pulover in krilo najbolje prodajana kosa v Zari

Udobno, laskavo in zelo elegantno. Novi dvodelni pleteni in črtasti komplet, ki ga je Zara predstavila v svoji kolekciji, ima vse potrebne pogoje, da postane najbolj viralni "total look" znamke v letu 2023.

Med modnimi poznavalci se šušlja, da bosta ta pleteni pulover in krilo najbolje prodajana kosa v Zari - Foto: Profimedia

Modni vplivneži so pletenine razglasili za najbolj zaželeno oblačilo leta 2023, kar nas sploh ne preseneča. Vidimo jih na Instagramu naših najljubših stilskih vplivnežev, v izložbah naših najljubših blagovnih znamk in posledično na našem seznamu navdiha za najboljše stajlinge. Vendar obstaja veliko različnih modelov, sestavljenih iz različnih kosov, vzorcev, potiskov in barv. Vsi so čudoviti, a noben ni takšen kot zadnji, ki ga je Zara predstavila v svoji kolekciji.

Celoten videz iz prilegajočega se puloverja z gumbi, ki se popolnoma prilega silhueti, in pripadajočega midi krila, ki se ujema z njim. Kosi, ki s svojo cevasto zasnovo poudarijo predel pasu in bokov ter tako dosežejo učinek izrazitejših oblin, ki nam je vsem všeč. Učinek, ki je zaradi vodoravnega črtastega potiska, ki daje večji občutek amplitude, še bolj poudarjen.

To je popolna obleka za dneve, ko potrebujete udobje, vendar ne smete izgubiti elegance ali smisla za oblačenje. Odličen predlog za vse vrste načrtov, od najbolj vsakdanjih videzov v kombinaciji z osnovnimi belimi supergami ali celo bolj elegantnih oblačil z dobrim parom škornjev z visoko peto. 

Poleg tega je eden od razlogov, zakaj je ta vrsta oblačil postala uspešnica, ta, da je vsako oblačilo posebej videti enako dobro, možnosti za njihovo nošenje pa so tisočkrat večje. Rezultat je neskončno število navdihujočih stajlingov po zelo dostopni ceni, saj vsak kos stane le 25,95 evra. Nemogoče je, da ne bi bila naslednja viralna obleka blagovne znamke Zara.

Zara, cena: 25, 95 evrov

Zara, cena: 25, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ravno ko mislimo, da ne more biti bolj senzacionalna, se Jennifer Lopez pojavi v videzu, kot je ta

Priporočamo tudi: Harry in Meghan Markle: priznana jasnovidka napoveduje veliko spremembo v njunem življenju leta 2023

Najbolj brano