Marta Kos predsedniško kandidaturo napovedala v nadvse elegantnem videzu, a presenetila z izbiro čevljev. Poglejte, zakaj so jo vsi gledali v noge

Že kar nekaj kandidatov je podalo uradno izjavo o kandidaturi na naslednjih predsedniških volitvah, med drugim Nataša Pirc Musar in Nina Krajnik. Tokrat je svojo odločitev potrdila tudi Marta Kos. Za tako pomembno najavo je izbrala eleganten in močan videz.

Marta Kos predsedniško kandidaturo napovedala v nadvse elegantnem videzu, a presenetila z izbiro čevljev. Poglejte, zakaj so jo vsi gledali v noge - Foto: sta

Marta Kos, podpredsednica stranke Gibanje Svoboda, je ob rami z ramo z Robertom Golobom na predstavitvi sklepov digitalnega kongresa uradno potrdila kandidaturo: "Danes stojim tukaj, ker želim Sloveniji in svetu ponosno najaviti, da bom kandidirala za prvo predsednico Republike Slovenije."

Golob je ob tem dodal, da je čas, da stopimo korak k prvi predsednici države: "Nastopil je čas, da naredimo premik tudi na področju, kako se izvaja funkcija predsednika država," je povedal Golob.

Želimo si takega predsednika, ki bo moralni kompas, ki bo znal povedati, kaj je prav in kaj ne, ne glede na oblast, četudi bom ta oblast jaz," je bil jasen in poudaril: "Ugotovili smo, da je to odličen čas za prvo predsednico države,".

"Vse svoje izkušnje nosim s seboj, a to ne bo moja zgodba, to bo naša zgodba. Skupaj bomo temu kos," je k temu pripomnila Kosova.

"Kot predsednica bom ponosno predstavljala Slovenijo in ji povrnila ugled tudi v mednarodnih vodah," je še pritrdila.

Bralci ste se odločili: bi za predsednico države rajši imeli Natašo Pirc Musar ali Marto Kos?

Za dogodek je Kosova izbrala strog črno-bel izčiščen videz, ki ženske običajno navda z močjo. Nosila je klasične črne hlače ravnega kroja in belo bluzo. Odmaknila se je od klasične bele srajce in izbrala belo bluzo na preklop z V izrezom in napihnjenimi balonastimi rokavi, ki so uravnotežili raven spodnji del. Bluza se je na strani zavezala s pentljo. Strogost videza pa je razbila z izbiro čevljev.

Če smo sicer vajeni, da ženske političarke nosijo elegantne salonarje, je Marta Kos presenetila s supergami. Nosila je bele usnejne superge z debelo platformo, ki so jo, kot se zdi, krasili svetleči kamenčki v beli, modri in rdeči barvi.

Preberite več na Metropolitan.si

Fotografije: STA

Preberite še: Eva Irgl ob dnevu državnosti popolnoma presenetila z nepričakovano izbiro obleke. Primerjajo jo celo z Melanio Trump

Priporočamo tudi: Urška Klakočar Zupančič za televizijski nastop izbrala to kontroverzno barvno kombinacijo. Se zgleduje po Victorii Beckham?

Najbolj brano