Marie Claire, Lanvin, Charlize, Valentino, Bulgari

Kratke novice iz sveta mode.

Marie Claire, Lanvin, Charlize, Valentino, Bulgari - Foto: Fotografija Steven Meisel, www.wwd.com, Fotografija Karl Lagerfeld, www.marieclaire.it, Fotografija Bulgari

Fotografski aparat pa je v roke vzel legendarni Karl Lagerfeld. Črno bele fotografije krasijo koledar italijanske izdaje revije Marie Claire. Kultne prizore italijanske filmske industrije sta poosebila francoska igralka Anna Mouglalis in Baptiste Giabiconi.

Objavljene so fotografije Lanvinove spomladanske reklamne kampanje. Glavno vlogo ima manekenka Jamie Bochert, katere obraz se na slikah, ki jih je posnel Steven Meisel, zakrit.

Igralka Charlize Theron je za Toms Shoes dizajnirala par čevljev. Obutev je iz veganskih materialov in so kot del Charlize Theron Africa Outreach Project, kateri omogoča izobraževanje oddaljenih regij, kjer je visoka stopnja okuženosti z HIV.

Jeffrey Monteiro je nov modni oblikovalec pri modni hiši Bill Blass. Kreatorja so izbrali med stotimi prejetimi prošnjami.

Jean Paul Gaultier bo, v sodelovanju z Pataugas, ustvaril linijo obutve. Čevlji narejeni za francosko podjetje bodo na prodajne police prispeli v poletnih mesecih prihajajočega leta.

Mert Alas in Marcus Piggott sta posnela fotografije manekenke Dree Hemingway za spomladansko oglaševalsko kampanjo italijanske modne hiše Valentino. Potem, ko so lansko sezono stavili na temačno Iris Strubegger, so se letos odločili za mladostniško Dree.

Poročali smo že o Bulgarijevi novi kampanji, kjer je glavna zvezda Julianne Moore. V javnost so prišle že prve fotografije, na katerih je igralka popolnoma gola, vse kar nosi, pa je prstan omenjene draguljarne.

Najbolj brano