Mangove mladenke

Mango je za jesenski katalog k sodelovanju povabil sveže, mlade obraze.

Mangove mladenke - Foto: Fotografija www.mango.com

Ob zvezdi Scarlett Johansson, ki so jo pred časom razglasili za nov obraz španske blagovne znamke, srečamo Britanko Daisy Lowe, Američanki Leigh Lezark in Riley Keough ter francosko manekenko Marie-Ange Casta.

Kljub svoji mladosti, pa so se omenjeni modeli že znašli v različnih reklamnih kampanjah.

Daisy Lowe, dvajsetletna hči modne oblikovalke Pearl Lowe in pevca Gavina Rossdalea, je nastopala na modnih revijah znamk Burberry, Vivienne Westwood in Chanel. Krasila pa je tudi naslovnico ID magazina ter nastopala v reklamni kampanji za Agent Provocateur, Marc by Marc Jacobs in Donna Karan.

Še ena znana hči. Devetnajstletna Riley Keough, otrok pevke Lise Marie Presley. Svojo modno pot je začela pri rosnih dvanajstih v kampanji za Tommy Hilfiger. Njeno delo pa se je nadaljevalo pri priznanih imenih kot je Christian Dior in njegova kampanja za parfum Miss Dior Cherie.

Znana newyorška didžejka Leigh Lezark je pred kratkim postala ena izmed petih lepotnih Chanelovih ambasadork. Njena glasba se pojavi na številnih revijah (House of Holland in Twenty8Twelve), sama pa se je pojavila tudi na londonskem tednu mode na brvi Henryja Hollanda.

Najmlajša med vsemi je Marie-Ange Casta, sestra priznane manekenke Laetitie Casta. Mangova kampanja je prva večja v njeni karieri.

Krivci za slike so Mariano Vivanco, Txema Yeste, Bela Adler in Salvador Fresneda.

Najbolj brano