Madonnina hči Lourdes z uporniškim slogom stopa po maminih stopinjah

25-letna Lourdes ruši stereotipe z družbenih omrežij.

Madonnina hči Lourdes z uporniškim slogom stopa po maminih stopinjah - Foto: Profimedia

Madonna do naziva kraljice popa ni prišla samo z glasbo, temveč z uporniškim videzom, pogumom in drznostjo. S podobnim slogom se v svet slavnih prebija tudi njena najstarejša hči Lourdes ali Lola, ki postaja novi "it" obraz manekenskega sveta. Slavni mati in hči se med seboj podpirata - Lourdes je njun odnos pojasnila z izjavo: "Kdor sovraži mojo mamo, sovraži tudi mene".

Preberite tudi: Usnje bomo to zimo nosili kot Emily Ratajkowski

25-letna Lourdes je svojo prvo ljubezen našla v plesu in koreografiranju, v zadnjem času pa se preizkuša predvsem v modnem svetu. Pravi, da modi zaradi svetovnih trendov primanjkuje individualnosti, s svojim neustrašnim videzom pa želi med mladimi spodbuditi osebno izražanje in svobodno mišljenje. Svoje sledilce na družbenih omrežjih redno seznanja z negativnimi vplivi telefonov in spletne izpostavljenosti: "Negativne komentarje prejemam tudi samo zato, ker imam slavno mamo. Telefoni uničujejo našo surovo osebnost - zdi se mi, da vsi postajamo enaki".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOLA (@lourdesleon)

Lourdes aktivno gradi svojo manekensko kariero. Zase pravi, da ne pripada v skupino klasičnih manekenk, v tem pa se skriva moč, s katero lahko spremeni mišljenje modnih vodij. Spremljali smo jo lahko na zadnjih modnih revijah znamk Bottega Veneta, Marc Jacobs in Savage x Fenty, postala pa je tudi nova naslovna zvezda revije Paper. V intervjuju, ki je podpiral njeno drzno poziranje je izpostavila svoje močno mnenje o oblačenju mladih, nasprotovanju trendov in željo po prebujanju svojevrstnega mišljenja med mladimi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOLA (@lourdesleon)

Letos je Lola presenetila tudi z izborom garderobe na dogodku Met Gala. Za svoj prvi sprehod po rdeči preprogi največjega modnega dogodka leta je izbrala drzno obleko v slogu Bollywooda, znamke Moschino. Svoj videz je popestrila z uporniškim poziranjem in razkazovanjem nepobridih pazduh - zaradi kontroverznosti slik z rdeče preproge, so družbena omrežja mnoge med njimi prepovedala. Po dogodku je javno izpostavila, da se v glamuroznem okolju ni počutila dobro.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOLA (@lourdesleon)

Lourdes je kot zagovornica unikatnosti nastopila tudi na modni reviji Savage x Fenty - znamki spodnjega perila, ki jo je pevka Rihanna ustvarila v želji, da spodbudi samozavest v vsaki ženski. Lola je svoj sprehod v razgaljenem stajlingu komentirala: "Ne vem, zakaj razgaljenost in goloto v modi še vedno enačimo z vulgarnostjo. Ali ne bi bilo lažje, da bi si enostavno pustili nositi to, kar si želimo?".

Fotografije: Profimedia in Instagram

Preberite še: V novo leto bomo vstopili z najljubšo pričesko Francozinj! Napoveduje Lily Collins

Priporočamo tudi: Pozabite na svetleče obleke, letos bomo nosili prazničen stajling Nicole Kidman

Najbolj brano