Lov na najboljšega slovenskega stilista se začenja!

Modna pravljica se nadaljuje. Ponuja se vam enkratna priložnost, da sodelujete na najprestižnejšem modnem dogodku, da se vaše kombinacije sprehodijo po najbolj modni pisti vseh pist in da vaše stvaritve ocenjuje in opazuje najbolj modno osveščeno občinstvo v Sloveniji.

Lov na najboljšega slovenskega stilista se začenja!

Skupaj z veleblagovnico Maxi bomo izbrali najboljšega slovenskega stilista. Sezona je torej spet odprta in lov se začenja!!!

Morda ste prav vi eden izmed finalistov na izboru za naj stilista v sklopu Philips Fashion Weeka, ki bo potekal od 8. do 10. oktobra 2012. Izbiramo 5 finalistov, zmagovalca pa poleg medijske pozornosti čaka bogata denarna nagrada.

Prijave
Na natečaj se lahko prijavite tako, da nam do 14. septembra 2012 pošljete INSPIRACIJSKI PANO (mood board), ki naj povzema enega izmed trendov za jesen in zimo 2012/13 in svoje osnovne podatke (starost, izobrazba, prebivališče, kontakt – mobilna številka ali e-naslov) v elektronski obliki (foto@elle.si) ali po pošti (Elle, Vošnjakova ulica 3, 1000 Ljubljana), lahko pa se oglasite tudi na našem uredništvu.

Najbolj brano