Lorella Flego: »Lepa ženska je graciozna, nežna in prijazna«

Lorello smo ujeli med popoldanskim sproščanjem ob skutini tortici s sadjem v prijaznem ambientu portoroškega Café Centrala. Preverili smo, kako naj se oblečemo za jesenske potepe na svežem zraku, in izvedeli, katera je prava skrivnost ženske lepote.

Promocijsko sporočilo, 3. 10. 2019
Lorella Flego: »Lepa ženska je graciozna, nežna in prijazna«

Pred nami je najbolj barvit del leta, ko nam narava podari čudovito kuliso, temperature pa so še vedno primerne za dolge sprehode na svežem zraku. Kaj naj oblečemo za popoldansko pohajkovanje, ne da bi skočile kar v trenirko?

V resnici so lahko tudi trenirke posebne, če le znamo izbrati pravo! Daleč od tega, da moramo obleči nekaj super ohlapnega, skoraj brez forme in razvlečenega. Dobra alternativa so bombažne hlače, stisnjene na gležnjih in s kuliso v pasu, ki v resnici ohranjajo prav obliko udobne trenirke, a so seveda nekoliko bolj dodelane. Živimo v obdobju superg, nova generacija teh je noro lepa in, kot vemo, jih nosimo tudi z oblekami ali krili! Torej, dobri športni copati bodo prav gotovo poskrbeli za piko na i, beli so nujni, zelo barviti so aktualni in, da, z debelim podplatom ter nekoliko večje oblike. Zgornji del naj bo bombažen, majica s kapuco ali rahla pletenina iz kašmirja nas bo prav gotovo grela.

Kaj bomo nosile to jesen? Je kaj, kar lahko recikliramo od prejšnjih sezon?

Prihajajo barve, zelo intenzivne in že skoraj kričeče. Poleg zelene v vseh mogočih tonih in gorčične so tu tudi druge in nekatere so prav neonske! Veliko je rož in živalskih potiskov – nedvomno smo to nosile tudi lani, tako da je reciklaža še kako dobrodošla, dolge obleke in krila v boho stilu, hlače z zelo visokim pasom in pentljo, bluze s pomembnimi rokavi in kar nekaj prosojnosti.

Ko smo že pri vzorcih. Kateri vzorci in živalski potiski prihajajo v ospredje to jesen in zimo?

Na prvem mestu je kačji vzorec, ki je po mojem mnenju zelo lep, saj je običajno v črno-belo-sivi različici, kar pomeni, da ga z lahkoto kombiniramo z zimsko garderobo. Rože so načeloma večje; medtem ko so bile poleti na beli podlagi, so zdaj na črni, učinek pa ostaja povsem isti.

Lorella Flego se rada sprošča v hotelih LifeClass Portorož.

Vsaka od nas ima malce drugačno postavo. Pogosto želimo skriti določene nepravilnosti in izpostaviti, kar nam je všeč. Obstajajo pa vplivnice, ki svoje 'napake' obožujejo in jih z veseljem pokažejo svetu. Kakšno je vaše mnenje? Ali imate kakšno vzornico v slovenskem in tujem prostoru, ki s ponosom izstopa od povprečja?

Ženske z oblinami so čudovite, in to je dejstvo. Mislim, da je pri nas Nataša Mernik premaknila marsikatero mejo. Z veseljem sem občudovala njene poletne fotografije v kopalkah: ženska je vesela, zadovoljna, pristna in z največjim nasmehom na svetu. Pomislim na Ashley Graham, Američanko, ki ima prav tako čudovite obline, in se mi na obrazu prikaže nasmeh. Videla sem jo v živo in je noro, res noro lepa. Moje mnenje je, da je vsaka ženska po svoje lepa, če ima v sebi neko mero gracioznosti, nežnosti in prijaznosti. Ker se vse te lastnosti odražajo tudi v zunanjem videzu.

Nekoč ste dejali, da je poletje vaš najljubši čas. Kaj vam pomeni jesen? Kaj počnete v prostem času, poleg tega, da se radi odpravite na odlično kavo s pogledom na morje?

Res je. Jeseni si privoščim savne, masaže, nege obraza, odlične knjige in kar nekaj umirjenih dni, ko ostane telefon ugasnjen. Tako, kot se narava okoli mene spreminja, poskušam tudi sama potegniti črto in razmišljati o življenju, o stvareh, ki so mi pri srcu, in ljudeh, ki poskrbijo, da sem srečna.

BESEDILO LANA ŠVAB, FOTOGRAFIJE ZEN IN ARHIV LIFECLASS

Najbolj brano