Letizia Ortiz dokazuje, da so usnjene hlače v tej nepričakovani barvi enako elegantne kot črne. Katere so vam ljubše?

Kraljica je za pomembno konferenco v palači Zarzuela v Madridu izbrala drzen slog. Letizia je izbrala popolnoma rdeč videz za pogovor o nasilju med spoloma. Oglejte si ga v fotogaleriji.

Slika 1/3

Kraljica Letizia je v palači Zarzuela sprejela predstavnika Atresmedie in fundacije Mutua Madrileña. Razlog za ta dogodek je bil, da so Letizii predstavili rezultate "III. makroštudije o nasilju na podlagi spola", ki je del pobude "Proti zlorabi, ničelna toleranca", ki jo obe organizaciji razvijata zadnjih sedem let. Vemo, da je kraljica že večkrat odločno obsodila zlorabe, in to je le še eno dejanje, ki podpira njeno stališče.

Kot običajno se kraljica za tovrstne priložnosti vedno odloči za "delovni" slog in tudi tokrat ni bilo drugače. V skladu s svojim prefinjenim slogom, ki vključuje vse trende sezone, vedno v skladu s svojim načinom oblačenja, je kraljica ponovila enega od svojih videzov, o katerem se je največ govorilo, ker je bil takrat moderen in prelomen, in da, tudi tokrat ji je uspelo. Oglejte si ga na naslednjih fotografijah.

Profimedia

Najbolj brano